icon

Parkovanie v centre Nitry, keď firma nemá parkovisko

26. okt 2025

Ahojte , nastupujem do práce v centre priamo a firmicka nemá svoje vlastné parkovisko, ako to riešite vy ktorí denne dochadzate mimo NR ,čiže autom je potrebné ísť. Kde to auto nechať ,nejaké tipy? Samozrejme denne si platiť 8hod nepripadá do úvahy ,ani ma nemá kto voziť proste autom prídem odídem len kde ho môžem nechať alebo iné riešenie..ak by vedel niekto poradil budem vďačná ak také niečo existuje ale moc tomu neverím samozrejme 🫣🫣nejak ma toto nenapadlo kým som tu nezačala pracovať no že čo s týmto ako to riešia iní ľudia čo sú mimo NR .. ďakujem

Strana
z2
iveta7677
26. okt 2025

@anonym_autor pri veľkom kruháči na Štúrovej je malé parkovisko ale musíte ísť veľmi skoro, lebo sa zaplní.

callisia
26. okt 2025

@anonym_autor a na Výstavnej by sa nedalo? Tam pri SAV-ke popri ceste som vídavala stáť autá.

anonym_d90c26
27. okt 2025

v meste sa da parkovat na vela miestach. pri velkom kruhaci trojuholnikove parkovisko, nad nitrazdrojom na sturovej medzi panelakmi, pocas pracovnej doby je to prazdne, aj na parovciach medzi panelakmi rovnako,na frana mojtu je parkovaci dvor ktry nieje velmi drahy, je toho halda, len si to treba obehat, ja som za 25 rokov parkovania v strede NR nezaplatil ani halierovy cent.

puertorico
27. okt 2025

@anonym_autor medzi ulicou Mlynskou a Palárikovou je ulica Fraňa Mojtu . Tam sa dá za poplatok parkovať vo dvore, ale neviem koľko sa platí . to by si mala najbližšie . Alebo teda v tých mlynoch čo sa platí 3€/deň .

andrejka2333
27. okt 2025

@anonym_autor ahoj, dá sa parkovať aj na streche N Centra zdarma, kolegyňa to využívala zaparkovala tam a potom peši išla do práce do Mlynov

autor
27. okt 2025
@anonym_d90c26

v meste sa da parkovat na vela miestach. pri velkom kruhaci trojuholnikove parkovisko, nad nitrazdrojom na sturovej medzi panelakmi, pocas pracovnej doby je to prazdne, aj na parovciach medzi panelakmi rovnako,na frana mojtu je parkovaci dvor ktry nieje velmi drahy, je toho halda, len si to treba obehat, ja som za 25 rokov parkovania v strede NR nezaplatil ani halierovy cent.

@anonym_d90c26 okej asi pôjdem na prieskm teraz obkukat to dopredu počas dňa a odstopovat si to koľko to potrva 😅dik

autor
27. okt 2025
@andrejka2333

@anonym_autor ahoj, dá sa parkovať aj na streche N Centra zdarma, kolegyňa to využívala zaparkovala tam a potom peši išla do práce do Mlynov

@andrejka2333 áno aj toto ma napadlo to mám 16min peši,, čo sa mi v zime až moc s dáždnikom nechce asi každý deň ale je to riešenie áno. Dik

sunny3
29. okt 2025

.

Strana
z2