Psychiater v Nitre
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť, rozhodujem sa medzi niekoľkými psychiatrami v rámci NR - Karol Turček, Andrea Mentová a Ľubica Slováčiková. Skôr zvažujem ženskú psychiatricku, ale neviem, aké sú. Máte niekto skúsenosti? Ďakujem
Najlepsia psychiatricka je mudr. Mlyneková, je veľmi prijemna, veľmi dobra odbornicka. Dala mi veľmi dobre lieky, nerobia zavislosť, pomohli mi, nemala som z nich žiadne vedľajsie úçinky, netlmia ma, nepribera sa z nich. Mudr Mlyneková si vypocula vsetky moje ťažkosti, chapala ma, venovala sa mi vyse 2 h. Vysvetlila mi, co mi je, aj preco som tie zle psychicke stavy dostala. Aj o liekoch mi na vsetko odpovedala, vysvetlila. Lebo liekov od psychiatra som sa veľmi bala. Predtym som uz bola u 3 psychiatrov a dali mi lieky, po ktorych mi bolo zle. Mudr. Mlyneková ma vrá tila naspäť do života. Veľmi jej ďakujem. Odporúcam každému.

@jana4653 Ja mam dobru skusenost z mudr Turcekom a jeho sestrickou spolu su jeden tim a su perfektny😉Mne velmi moc pomohli vratili ma spat do zivota