Ako riešiť konflikty s matkou a zlepšiť vzťahy?
Ahoj ja mam toho dosť matka mi furt výprava ako jej ničím zivot a ze som piča čo ničí zivoty ona si môže povedať všetko doslova a ja ked nieco poviem tak to prekruti snimi sa neda komunikovat...isli sme aj nedelu do kostola lebo som začala pozerat kto co ....tak mi uz dávala kľúče že aby som vypadla ako naspäť domov.....vie mi niekto pomôcť?som frustrovana dost, nemám ani len normálne sebavedomie....ako kolkvek sa snažím snimi porozprávať tka to skončí uplne inak ako chcem...
Odstahuj sa, prerus kontakty a bude pokoj. Vypisovat temy na kona ti nepomoze
Mas nejake lieky od psychiatra? Beries ich pravidelne? Nerozmyslala si nad tym, ze by si sa dala hospitalizovat? Mozno by ti to pomohlo. Vobec to nemyslim v zlom, ale mozno by ti tu liecbu nastavili lepsie a mala by si sa lepsie aj ty, aj okolie.
@anonym_8bf1b6 ja nad tym rozmýšľam a hej o sťahovaní sme sa bavili ale musela by som mat 1000 ja sa to snažím aj s matkou vyriešiť ale to sa neda pohnut ďalej viem že mi to tu nic nepomôže ale ja uz nemam silu neviem ako dalej...vsetko používa proti
mas 27 zijes u rodicov a niesi schopna si ani nasetrit na podnajom? to naozaj? bud si troll alebo totalne neschopna zenska ...
mas 27 zijes u rodicov a niesi schopna si ani nasetrit na podnajom? to naozaj? bud si troll alebo totalne neschopna zenska ...
@anonym_6a1318 aj z tych par viet, co napisala, je jasne, ze sa jedna o psychiatricku pacientku.
To nemá ani hlavu ani patu, čistá psychiatria
Ja mám našetrené 6000 e u matky .....ine co mam je na stravu a celkovo......z toho mi matka aj tak neda z tých co mam nasetrene lebo je to vraj iba ked sa s niekym niečo stane....
Prečo tvrdi, že nicis životy?
Nemam s askym ani porozpravat normlane ....
@tina356 nájdi si psychológa,tomu môžeš rozprávať
@anonym_a441de co ja viem viac menej som len ticho vyčerpaná...do teraz som s aobhajovala ale potom som sa na to vykašľala ako na vsetko ostatne
@tina356 ale prečo tvrdia ze im ničis život?nevieš dovod?
Premýšľam nad smrťou alebo ze moj zivot bolo v zivote chyba narodit sa a tak...pozerala som psychologa na internete... všetko je to drahé...u relaneho som mala aj testy..ale to ma poslala moja psychiatricka
@anonym_8bf1b6 s maktou sa uz davno moc nerozpravam..
Áno mam nejaké lieky aj mi hovorili ze keby si pojdem polezat že si aj kamošku nájdem ale ja také kamošky nechcem....ja chcem kamošky take ako napriklad zo skoly boli ....skolu som prerusila..
Jeminečko..... šip šip ?
Áno mam nejaké lieky aj mi hovorili ze keby si pojdem polezat že si aj kamošku nájdem ale ja také kamošky nechcem....ja chcem kamošky take ako napriklad zo skoly boli ....skolu som prerusila..
@tina356 nemocnica predsa nie je miesto na hladanie kamosiek. Nemocnica je miesto, kde sa lieci. Lieci sa aj telo, aj dusa. Dusa tiez potrebuje obcas vyliecit. Nie je hanbou ist sa liecit. Robis to predsa pre seba. Sama vidis, ze aktualne to nie je dobre. Ak ti nastavia dobru medikaciu a absolvujes nejake terapie, existuje sanca na zlepsenie. A chces sa mat predsa lepsie, ze?
@tina356 nemocnica predsa nie je miesto na hladanie kamosiek. Nemocnica je miesto, kde sa lieci. Lieci sa aj telo, aj dusa. Dusa tiez potrebuje obcas vyliecit. Nie je hanbou ist sa liecit. Robis to predsa pre seba. Sama vidis, ze aktualne to nie je dobre. Ak ti nastavia dobru medikaciu a absolvujes nejake terapie, existuje sanca na zlepsenie. A chces sa mat predsa lepsie, ze?
@anonym_2d498e hej chcem s amat lepsie...este ma nebaví ako vediem svoj životný štýl..mne to tak povedala psychiatricka že si tam najdem aj nejaké kamošky.....a ljeky mi asi moc ani nezaberajú kedze stále duševné zdravie je take ake je..

Kolko mas rokov?