icon

Skúsenosti a poplatky u doktorky Zuzany Korcovej

lujzale
19. júl 2025

Dobry den, viete mi niekto napisat skusenost? Ci su nejake specialne poplatky okrem registracie kedze je to sukromna klinika. A taktiez vybavenie ci ma vsetko co treba. A taktiez aj skusenost s pani doktorkou?

tamagy
20. júl 2025

@lujzale tak už samotná registrácia je špeciálny poplatok. Maju programy od 90-850 eur na rok. Peniaze za nič. Nechápem celý procare

anonym_d9bfa6
20. júl 2025

@lujzale skúsenosť mam 3,5 roka dozadu na pohotovosti kde som bola so špinením v 9tt a bol to zacínajúci potrat kde mi tato dotyčná ani nevedela povedať či je to potrat a strašila mimomaternicovým aj keď som mala v 5tt potvrdene tehu gestačným vakom. Polhodinu sa mi hrabala tam dole so sonom čo mi spôsobilo neskutočné bolesti a nedokázala ani povedať že čo ma vlastne čaká. V noci som potratila doma v bolestiach.. áno navrhla mi ostať tam aby sa vyvrátilo MMT ale išla som radšej ráno k svojmu dr keď som videla ten jej prístup. V ďalšom tehu keď som mala špinenie som sa bala ísť na pohotovost aby tam náhodou zas nebola ona

lujzale
autor
21. júl 2025
@anonym_d9bfa6

@lujzale skúsenosť mam 3,5 roka dozadu na pohotovosti kde som bola so špinením v 9tt a bol to zacínajúci potrat kde mi tato dotyčná ani nevedela povedať či je to potrat a strašila mimomaternicovým aj keď som mala v 5tt potvrdene tehu gestačným vakom. Polhodinu sa mi hrabala tam dole so sonom čo mi spôsobilo neskutočné bolesti a nedokázala ani povedať že čo ma vlastne čaká. V noci som potratila doma v bolestiach.. áno navrhla mi ostať tam aby sa vyvrátilo MMT ale išla som radšej ráno k svojmu dr keď som videla ten jej prístup. V ďalšom tehu keď som mala špinenie som sa bala ísť na pohotovost aby tam náhodou zas nebola ona

@anonym_d9bfa6 som citala ze robila v nemocnici pri porodoch ale o pohotovosti som nic necitala ...urcite sa jedna o tuto pani doktorku z procare?

anonym_4a8193
21. júl 2025
@lujzale

@anonym_d9bfa6 som citala ze robila v nemocnici pri porodoch ale o pohotovosti som nic necitala ...urcite sa jedna o tuto pani doktorku z procare?

@lujzale každý lekár v nemocnici slúžil aj pohotovosť. Gynekológovia slúžia na gyn.pohotovosti

anonym_4a8193
Autor odpoveď zmazal
anonym_d9bfa6
21. júl 2025
@lujzale

@lujzale ano Zuzana Korcova vysoká chudá hmedoryšave myslím? Tak možno okolo 40 môže mať? Veľmi som sa modlila aby som ju nemala ani na pohotovosti potom ani pri pôrode.. proste nič som sa od nej vtedy nedozvedela co sa stane ani čo sa deje len teda som usúdila že v 9tt hcg okolo 600 není v poriadku. Ani ma nepoucila že sa rozbieha potrat čo mám robiť. Celu noc som bola v bolestiach

anonym_4a8193
Autor odpoveď zmazal