Skúsenosti s denným menu v Hoffer Nitra
Ahojte, prosím kto ma skúsenosť s denným menu v Hofferi pri Nitre?🙂 chceme tam vybehnúť na denne menu, ale neviem či sa oplatí, či dávajú normálne porcie alebo malé. A či je chutne . Na nete som našla obrázky z a la carte ale zaujíma ma denne menu. Ďakujem 🙂
Neodporúčam asi zmenili kuchára ale jedlo nula bodov boli sme tam minuli týždeň dva krát. Jeden krát na menicku a druhý krát že skúsime radšej z a ala carte a teda strašne obe. Porcie malé a absolútne nevychucene a ceny vysoké. Jedine obsluha bola fajn a káva s kofolou to je celé. Veru dlho tam nepôjdeme. Boli sme dosť sklamaný. A jedlo ešte napoli studené.
Neodporúčam asi zmenili kuchára ale jedlo nula bodov boli sme tam minuli týždeň dva krát. Jeden krát na menicku a druhý krát že skúsime radšej z a ala carte a teda strašne obe. Porcie malé a absolútne nevychucene a ceny vysoké. Jedine obsluha bola fajn a káva s kofolou to je celé. Veru dlho tam nepôjdeme. Boli sme dosť sklamaný. A jedlo ešte napoli studené.
@janulka155 súhlasím. Porcie sa ozaj zmenšili a jedlo už nie je to co byvalo
Jedlo je tam naozaj nejedle...

@kstranova ked niekedy chodíme cez Nitru, jesť chodievame len sem...porcie su 👍 nikdy to nedokážem zjesť všetko😀 mne sa tam celkovo páči😉