icon

Skúsenosti s potratom tabletkou v Nitre

mirka1802
Včera o 20:23

Ahojte prosím vás bol niekto na potrat tabletkou? Ako dlho ste boli v nemocnici ? Bola by som rada za bližšie info

mikasa_ackerman
Včera o 20:31

Na Slovensku nie je zatiaľ možné (bohužiaľ) podstúpiť potrat tabletkou. (Buď v Rakúsku alebo Česku.) V Nitre nie je možné podstúpiť potrat vôbec, najbližšia je súkromná klinika v Leviciach, nedávno tam bola kamarátka, bola spokojná s prístupom, aj všetky predoperačné vám tam rovno spravia.

mirka1802
autor
Včera o 21:01
@mikasa_ackerman

Na Slovensku nie je zatiaľ možné (bohužiaľ) podstúpiť potrat tabletkou. (Buď v Rakúsku alebo Česku.) V Nitre nie je možné podstúpiť potrat vôbec, najbližšia je súkromná klinika v Leviciach, nedávno tam bola kamarátka, bola spokojná s prístupom, aj všetky predoperačné vám tam rovno spravia.

@mikasa_ackerman myslela som nedobrovoľný spontánny …len hladam informácie ako to prebieha v Nitre tabletku dávajú len pár mesiacov inak sa muselo chodiť do Bratislavy

anonym_28d70f
Dnes o 01:48
@mirka1802

@mikasa_ackerman myslela som nedobrovoľný spontánny …len hladam informácie ako to prebieha v Nitre tabletku dávajú len pár mesiacov inak sa muselo chodiť do Bratislavy

@mirka1802 V BA sa aplikuje ambulantne, v nemocnici sa nezostava.

jaskolka
Dnes o 05:45

@mirka1802 mne ho pri opakovane potvrdenom MA ponúkli v Starej Ľubovni,ale keď som sa pýtala na úspešnosť,tak mi aj povedali,že majú ženy, ktorým to zabralo dobre, ale bohužiaľ aj dosť takých žien, ktoré sa úplne nevycistili a čakal ich napokon zákrok. Navyše je tam psychicka okolnosť,ja som nevedela si predstaviť,že proste čakám a čakám, kým mám v sebe už len "mrtvolku"a nakoniec aj tak možno budem musieť ísť na kyretaz
Takže kvôli tomu som odmietla tabletové čistenie a šla hneď na kyret.