🥹🥹
Dnes som mala záverečnú jazdu autoškole . Pozrite počasie bolo fakt hrozne! Nebrali ohľad na to bolO nás 6ziakov! Sla som ako tretia, ne určený čas na slalom kolmé a pozdĺžne parkovanie 10minut!
No stalo sa MI to že bolo dosť nasnezene a namrznute! Podľa vás keď som bola strede aj tak som mala čas 10minut 28sekund 13stotin! A cvičisko som urobila úspešne! PANI POLICAJTKA POVESALA ŽE LVOLI ČASU MÁM NEÚSPEŠNÚ JAZDU! Za to počasie a všetko podľa vás by sa takto mala uschovať? Nie nemyslím si keby je tam 15ziakov chápem ale nebolo tám ! Boli sme 6sti!! A som bola tretia!! CELÝ ŽIVOT SOM CHCELA MAŤ VODIČSKÝ PREUKAZ! Testy som dala na 3krat ale dalamaom ich a nemohla mi tých 28sekund odpustiť! Je to nespravodlivé!!! Vôbec nemám sajnu prečo!!!
Tiež som robila autoškolu v zime a pamätám si, že tiež to bola zrovna takáto zima so snehom, mrazom... Ani mi nenapadlo, že by mali byť kvôli tomu nejaké úľavy 🤷♀️
Nestačilo to napísať raz? Načo zakladáš tri diskusie?
Na parkovanie je 10 min ja som to urobila za 9 minút aj niečo a povedal mi policajt že keby to je ešte kúsok neskôr tak na jazdu nejdem takze je to limitované časom.

Možno keď na to vytvoríš ešte 3 ďalšie diskusie tak sa ti uľaví od sklamania. Sklamanie z neúspechu je normálna vec v živote každého človeka. Tvoja slovenčinárka by určite vedela vyprávať o častom sklamaní. Máš ešte opravné jazdy.. ale ak jazdíš ako píšeš tak sa obávam o účastníkov premávky v tvojom okolí. 😅