icon

Tréner na vyformovanie postavy v Nitre

zupana
4. sep 2022

Prosím, nemáte niektorá skúsenosti s dobrým odborníkom na vyformovanie postavy? Za normálnu cenu, ľudský prístup,

mancicimancici
4. sep 2022

@zupana nie konkrétne tréner osobný, ale odporúčam Fitshaker. Od zajtra štartuje nová výzva, tréningy tam sú každý deň, ale aj recepty vám chodia.

mancicimancici
4. sep 2022

@zupana aha, nevšimla som si tú Nitru

zupana
autor
4. sep 2022

@mancicimancici Ďakujem, si zlatá, áno, Fitshaker mi chodí, aj skvelé recepty, lenže ja sa doma nvm donútiť cvičiť 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

adkaa25
14. nov 2022

Ahoj, v Nitre sme otvorili nové štúdio Body express v Tabáni. Ideálne na vyformovanie postavy, stačí chodiť raz za týždeň na 30 minút 🙂 pozri stránku www.bodyexpress.sk a keď tak sa objednaj na prvú hodinu 😊 uvidíš, možno ťa to chytí 😁

zupana
autor
27. nov 2022

@adkaa25 Ďakujem, vyzerá to veľmi zaujímavo! Lenže už som si našla svojho trénera, chodím 3xtyzdenne a vyjde ma to tiež 30€ 🤷🏻‍♀️ Keby aspoň tá skúšobná polhodinka bola za lepšiu cenu, aj by som skúsila

adkaa25
28. nov 2022

@zupana škoda, že som sa po teba nedostala skôr, prvý mesiac sme mali možnosť dať prvú hodinu zdarma 🙈😅 nevadí, možno raz prídeš vyskúšať 🙂
Držím palce s trénerom 😊

simik411
27. aug 2025
@zupana

@adkaa25 Ďakujem, vyzerá to veľmi zaujímavo! Lenže už som si našla svojho trénera, chodím 3xtyzdenne a vyjde ma to tiež 30€ 🤷🏻‍♀️ Keby aspoň tá skúšobná polhodinka bola za lepšiu cenu, aj by som skúsila

@zupana ahoj viem že staré 3r ale kde si chodila alebo chodíš aký tréner