icon

Hľadám dobrú trénerku v Nitre?

janjuska
11. mar 2026

Ahoj mamičky, hľadám dobrú trénerku v Nitre, ktora dbá na dobrú techniku, rešpektuje limity tela, je ľudská. Prosím, dajte tipy. Ďakujem.

anonym_1ec7cc
11. mar 2026
kiki68
11. mar 2026

Chillin Fitness 22, Csilla Budinszka

janjuska
autor
11. mar 2026
@kiki68

Chillin Fitness 22, Csilla Budinszka

@kiki68 ďakujem, ta je beznádejne vybookovana

kiki68
11. mar 2026
@janjuska

@kiki68 ďakujem, ta je beznádejne vybookovana

@janjuska ok, mna trenovala 5 rokov

janjuska
autor
11. mar 2026
@kiki68

@janjuska ok, mna trenovala 5 rokov

@kiki68 super, mala si šťastie, bola to moja prvá volba

janjuska
autor
11. mar 2026
@anonym_1ec7cc

@anonym_1ec7cc ďakujem🙂

kiki68
11. mar 2026
@janjuska

@kiki68 super, mala si šťastie, bola to moja prvá volba

@janjuska potom skus Lucia Valkovicova, myslim, ze trenuje a je to Csillina ziacka. Tu tiez poznam.

perzskykocur
12. mar 2026

Dievčatá a Csilla má aký cenník, prosím?
Mne sa páči veľmi trénerka Zuzka, majiteľka Zfitness za Media café. Fakt perfektne zostavený tréning, upozorní, napraví keď treba, len pýta 25€ za individuálny tréning.
V reále si neviem predstaviť vyhadzovať mesačne 300€ za trénera 5 rokov.

kiki68
13. mar 2026
@perzskykocur

Mne sa páči veľmi trénerka Zuzka, majiteľka Zfitness za Media café. Fakt perfektne zostavený tréning, upozorní, napraví keď treba, len pýta 25€ za individuálny tréning.

@perzskykocur k Csille sa tazko asi dostanes uz dnesc neviem ake ma dnes ceny. Ale podla mna bude stake tak nejak v priemere toho ostatneho. Ked tak mozes skusit wellgym od nej ako online treningy.

annam81
27. mar 2026
@perzskykocur

@perzskykocur ja som k nej chodila minulý rok a brala 15 za hodinu, neviem, či sa niečo zmenilo alebo nie. Plus si ešte musíš kúpiť permanentku do Fitka. Je fakt super a nie je to len o cvičení, ale vytvára okolo seba komunitu ľudí, ktorá chodí na spoločné teambuildingy a akcie. Faaakt zlatá baba.

anonym_cb4505
10. apr 2026
@perzskykocur

@perzskykocur 25e fakt nie je veľa. Ja za jeden osobný tréning dám 40€ a to je ešte dobrá cena. Za 25 by som brala všetkými desiatimi 😃