icon

Uniqa Nitra

podarena1
21. mar 2023

Ahoj, da sa posunut z administrativy v uniqa nitra do it sektoru v tej istej firme? Mate niekto skusenosti ? Ako to tam chodi ? Aky tam je kolektiv ? Co zvysovanie platu ponukaju 1000 eur brutto zvysia po case ?

podbel2512
9. aug 2024

@sannin no mam to 35km cize neviem co spravit. Ani nemcinu nemam bohvieaku. Ale na kratkom pohovore s personalnou mi povedali ze celkom fajn. Nechcem sa tam nasilu pchat ked sa potim budem trapit s nemcinou.

sannin
9. aug 2024

@podbel2512 na personálnom berú všetkých ktoré vedia pár slov v DE

podbel2512
9. aug 2024

@sannin a potom uz na normalnom pohovore nie?

sannin
10. aug 2024
podbel2512
10. aug 2024

@sannin nerozumiem. Cize staci nemcinu tak slabo? Ci ako?

sannin
10. aug 2024

@podbel2512 tak, sú tam referenti ktoré vedia podľa mňa dosť slabo po nemecky

sannin
10. aug 2024

@podbel2512 úroveň B1

miui
10. aug 2024

@sannin no a potom idu pisat mail a musia im kolegyne pomahat

sannin
10. aug 2024

@miui tak nejak😁

miui
10. aug 2024

@sannin poznam to, tiez tam robim

sannin
10. aug 2024

@miui tak tak, všetko ide podľa vízie Böcka, nekonečný rast😃

podbel2512
10. aug 2024

Tak nie ste tam spokojne?

podbel2512
10. aug 2024

@sannin ja tiez max B1. Mam statnicu z NJ ale to bolo pred 13 rokmi a odvtedy som nehovorila po nemecky ani slovo.

sannin
10. aug 2024

@podbel2512 človek môže byť celkom spokojný tu keď nie je ambiciózny a má rád administratívnu prácu, ženám práca tu lepšie vyhovuje lebo vedia riešiť detí a rodinku a podobné.

podbel2512
10. aug 2024

@sannin ano. Mne staci obycajna administrativna praca. Ziadne posuny vyssie nepotrebujem. Len sa bojim tej nemciny.

sannin
10. aug 2024

@podbel2512 tak to bude práca pre teba ale treba to vyskúšať

podbel2512
10. aug 2024

@sannin dakujem za info 🙂🙂

sannin
10. aug 2024
podbel2512
1. mar 2025

@sannin prosim ta a pracovny cas je 7,5 hodiny plus prestavka alebo 8 h plus prestavka?

sannin
1. mar 2025

@podbel2512 8 h plus 30 min

simik411
29. aug 2025
@podbel2512

@sannin ano. Mne staci obycajna administrativna praca. Ziadne posuny vyssie nepotrebujem. Len sa bojim tej nemciny.

@podbel2512 ahoj skúsila tu Unique? Robíš tam či nie ? Tiež sa tam chystám, raz ma už vzali pred rokmi ja som odmietla zo súkromných dôvodov ale chcem skúsiť opäť len tá nemčina moja tiež není bohviečo. Toho sa bojím @sannin píše že berú aj so slabšou nemčinou nejak furt dúfam že keď ma vzali raz tak mi ešte šancu dajú znova 🫣

sannin
29. aug 2025
@simik411

@podbel2512 ahoj skúsila tu Unique? Robíš tam či nie ? Tiež sa tam chystám, raz ma už vzali pred rokmi ja som odmietla zo súkromných dôvodov ale chcem skúsiť opäť len tá nemčina moja tiež není bohviečo. Toho sa bojím @sannin píše že berú aj so slabšou nemčinou nejak furt dúfam že keď ma vzali raz tak mi ešte šancu dajú znova 🫣

@simik411 tak musíš sa hlásiť a uvidíš...je tam už nejaká pracovná ponuka na Callcentrum

simik411
29. aug 2025
@sannin

@simik411 tak musíš sa hlásiť a uvidíš...je tam už nejaká pracovná ponuka na Callcentrum

@sannin veď ja viem že keď neskusim tak neviem hah, je tam aj ta klasika referentka čiže bez volania. Nemám na volanie ja určite jazyk, a vlasne cely rok sú tuším ponuky čo som pozerala.. či myslíš že teraz je obdobie keď potrebujú viac ľudí ? Vidím že ty tu dosť odpovedas babám.. 😀

sannin
29. aug 2025
@simik411

@sannin veď ja viem že keď neskusim tak neviem hah, je tam aj ta klasika referentka čiže bez volania. Nemám na volanie ja určite jazyk, a vlasne cely rok sú tuším ponuky čo som pozerala.. či myslíš že teraz je obdobie keď potrebujú viac ľudí ? Vidím že ty tu dosť odpovedas babám.. 😀

@simik411 ja sa myslím že budú nové projekty...ten CC je taký nový takže asi bude potrebné brať nových. Že hľadajú znova klasických referentov je zaujímavé lebo údajne máme viac než potrebujeme...ale možno zas že tam bola už nejaká väčšia fluktuácia resp niektoré išli na materskú

podbel2512
29. aug 2025
@simik411

@simik411 nie nerobim tam ani som nerobila. Ale mam kolegynu co tam robila a ze otras. Vydrzala rok. A nemcinu ze bolo treba na perfektnej urovni. Nonstop nadcasy,ledva na wc ze stihli odbehnut

simik411
29. aug 2025
@podbel2512

@simik411 nie nerobim tam ani som nerobila. Ale mam kolegynu co tam robila a ze otras. Vydrzala rok. A nemcinu ze bolo treba na perfektnej urovni. Nonstop nadcasy,ledva na wc ze stihli odbehnut

@podbel2512 cozeee. No ja toľko poznám tam báb čo sú roky tak a vraj dobre tak ja neviem , a nemčina perfektná hm ja som nemala a povedali že má vezmú ale musím na kurzy chodiť aj @sannin píše že pozná čo nemajú super no uvidíme ako dopadnem .. no ja už ozaj neviem čo si myslieť mám o tom nejak, počula som aj také že stačí vydržať ale všeobecne počúvam aj od známych ktorým tam robia známi že pre ženu to je ok robota no čo máme deti atď 🫤🫤

simik411
29. aug 2025
@podbel2512

@podbel2512 a kde robíš prosím ťa tiež s nj či nie .mne konci rodicak po 6r kks neviem kam ísť nič nevidím ponuky žiadne dokopy v kancli niečo pre ženu 8h práca

sannin
29. aug 2025
@simik411

@podbel2512 cozeee. No ja toľko poznám tam báb čo sú roky tak a vraj dobre tak ja neviem , a nemčina perfektná hm ja som nemala a povedali že má vezmú ale musím na kurzy chodiť aj @sannin píše že pozná čo nemajú super no uvidíme ako dopadnem .. no ja už ozaj neviem čo si myslieť mám o tom nejak, počula som aj také že stačí vydržať ale všeobecne počúvam aj od známych ktorým tam robia známi že pre ženu to je ok robota no čo máme deti atď 🫤🫤

@simik411 ja v októbri už budem tu 2 roky. Také zle tu nie je. Tá perfektná nemčina je prehnaná. S že mali stále nadčasy, z toho vyvestim že bola na Krankenv. lebo tam sú, na ostatné zväčša nie...a zväčša na kranken sú najslabšie referentky čo sa týka jazyka lebo tam len vyplatis nejaké faktúry čo posielajú... prečítaš vyplatis hotovo

simik411
29. aug 2025
@sannin

@simik411 ja v októbri už budem tu 2 roky. Také zle tu nie je. Tá perfektná nemčina je prehnaná. S že mali stále nadčasy, z toho vyvestim že bola na Krankenv. lebo tam sú, na ostatné zväčša nie...a zväčša na kranken sú najslabšie referentky čo sa týka jazyka lebo tam len vyplatis nejaké faktúry čo posielajú... prečítaš vyplatis hotovo

@sannin tam má chceli dať tiež no pred 6r 😆ktovie asi prečo haha , viem že nemčina je slabšia to im aj sama poviem ale to zistia sami aleee jaj je to taká moja robota snov už dlho na moje pomery,nečakám ozaj kariérny rast ani že celý deň kavicky budem piť ale proste všetko spĺňa,plat je fajn čo uvádzajú s tými bonusmi, flexi pracovná doba viem že máte aj akcie nejaké počas roka no mne by to stačilo bohate , nemam nároky len stabilitu aby mám keďže 2 malé deti to už človek chce zakorenit hahah 😅 uvidím noooo ako to vypali

sannin
29. aug 2025
@simik411

@sannin tam má chceli dať tiež no pred 6r 😆ktovie asi prečo haha , viem že nemčina je slabšia to im aj sama poviem ale to zistia sami aleee jaj je to taká moja robota snov už dlho na moje pomery,nečakám ozaj kariérny rast ani že celý deň kavicky budem piť ale proste všetko spĺňa,plat je fajn čo uvádzajú s tými bonusmi, flexi pracovná doba viem že máte aj akcie nejaké počas roka no mne by to stačilo bohate , nemam nároky len stabilitu aby mám keďže 2 malé deti to už človek chce zakorenit hahah 😅 uvidím noooo ako to vypali

@simik411 jopp, stabilita je, akcie sú. Treba to skúsiť a na konci uvidíš