Videli ste niekde kvitnúce vlčie maky?
@suzitok dakujem, zajtra behnem pozret. A mozes presnejsie povedat prosim kde si ich videla? po pri ceste? alebo treba odbocit?
@medea2003 dakujem, skusim aj tam... davno chcem fotku v makoch a kazdy rok nestiham)))
@angelina1987 V našej záhrade sme vlani nepokosili, tak narástli tam, tak som si ich nafotila do mobilu. Ale sú pekne červené.
Hlavne to tam nedošlapte, mali sme pri meste pole krásnej červej ďateliny, toľko ľudí sa tam fotilo, že trštvrte pola ušlapali… ľudia sú naozaj horší ako akýkoľvek vírus.
Nechápem, vy viete komu patrí, či nie ste na súkromnom. Pozemku? Vám by sa páčilo, keby na vaše polia bežali ľudia posadnutí fotením a ničili vám to? Inde sa fotiť nedá? Mne to príde už trápne, akurát sme dnes išli okolo krásnych planin plných maku, ale v rakúsku by si skúsila vojsť na cudzy pozemok.... Druhý x by si sa radšej fotila doma na balkóne. To fakt nie sú iné miesta, krásne, to sa musí ist ničiť cudzy majetok, ktorý si niekto pestuje a je fuk, či štátny, či súkromný. Lebo však má fotku susedovie arana, musím aj ja... Bez makovic to nejde.
Nad metrom a zaujíámavo vyzerajú aj pri výjazde smer TO hore pri odbočke na šindolku ale to je asi na fotenie nedostupné

V okolí NZ sú celé pláne vyslovene, nikdy som toľko nevidela, akoby až celé koberce