Videli ste niekde kvitnúce vlčie maky?
@suzitok dakujem, zajtra behnem pozret. A mozes presnejsie povedat prosim kde si ich videla? po pri ceste? alebo treba odbocit?
rovno pri ceduli Senec smerom od Pezinka 🙂 je to nadherne...
@medea2003 dakujem, skusim aj tam... davno chcem fotku v makoch a kazdy rok nestiham)))
V Malom Cetíne celé pole krásne fialové.
@angelina1987 V našej záhrade sme vlani nepokosili, tak narástli tam, tak som si ich nafotila do mobilu. Ale sú pekne červené.
@slavjanka77 pri Seredi fialové...
@slavjanka77 cestou z vrakune do mostu pri bratislave vpravo v poli.
@slavjanka77 ak si z nr na Babskych majeroch zísť z dialnice a cesta do Paty
Poľnohospodári musia mať radosť. 👍
Hlavne to tam nedošlapte, mali sme pri meste pole krásnej červej ďateliny, toľko ľudí sa tam fotilo, že trštvrte pola ušlapali… ľudia sú naozaj horší ako akýkoľvek vírus.
@zelenakobyla123 presne. Nie je to tvoje,nemáš tam čo hľadať .
Nechápem, vy viete komu patrí, či nie ste na súkromnom. Pozemku? Vám by sa páčilo, keby na vaše polia bežali ľudia posadnutí fotením a ničili vám to? Inde sa fotiť nedá? Mne to príde už trápne, akurát sme dnes išli okolo krásnych planin plných maku, ale v rakúsku by si skúsila vojsť na cudzy pozemok.... Druhý x by si sa radšej fotila doma na balkóne. To fakt nie sú iné miesta, krásne, to sa musí ist ničiť cudzy majetok, ktorý si niekto pestuje a je fuk, či štátny, či súkromný. Lebo však má fotku susedovie arana, musím aj ja... Bez makovic to nejde.
@slavjanka77 ako je jurki pumpa v Bábe, tak na druhej strane dialnice su 3 polia
Dakujem za odpovedi a krasny vecer prajem
Nad metrom a zaujíámavo vyzerajú aj pri výjazde smer TO hore pri odbočke na šindolku ale to je asi na fotenie nedostupné
@slavjanka77 pri novom Kauflande na Chrenovej pri parkovisku
@slavjanka77 medzi V.Kýrom a Komjaticami🙂pri ceste

V okolí NZ sú celé pláne vyslovene, nikdy som toľko nevidela, akoby až celé koberce