Zháňam neurológa v Nitre
Ahojte, zháňam neurológa/neurologicku pre 15 ročnú dcéru.
Mala pred vyše pol rokom zlomené prsty na pravej ruke, nosila sadru tri týždne. Chodili sme mesiac na kontroly a nakoniec že to má dobre zahojene všetko v poriadku. Prsty ju ešte pobolievali, podľa doktora vraj to môže sa stať. Potom dlho dlho nič a teraz na nový rok jej začali prsty zase bolieť. Miestami v nich cíti pálenie mravcenie, bolesť. Boli sme u detskej doktorky, dala nám výmenný lístok na ortopédiu. Boli sme tam, bola na RTG a podľa doktora všetko v poriadku. Že sa musí s tým zmieriť a pri zmene počasia bude mať bolesti. Teraz neviem či to nechať tak alebo či ísť ešte vyskúšať neurológovi či by jej s tým mohli pomôcť?
Máte nejaké skúsenosti ohľadom niečo podobného?
@anonym_autor ohľadom úrazu nie, ale decká neurologička v Nitre je veeeeeľmi nepríjemná doktorka a pokiaľ viem, je jediná detská neurologička v NR
Nemčovičová
@anonym_autor ohľadom úrazu nie, ale decká neurologička v Nitre je veeeeeľmi nepríjemná doktorka a pokiaľ viem, je jediná detská neurologička v NR
Nemčovičová
@anonym_177ebd V čom je nepríjemná?
Nemčovičová
@anonym_177ebd presne tak to je, ako pises. A nielen jedina v NR ale v siroko dalekom okoli
@anonym_autor Toto asi ani nebude neurologického charakteru, skôr by bolo dobre skúsiť fyzioterapeuta (aj súkromného), čo by nato poradil.
@anonym_autor Toto asi ani nebude neurologického charakteru, skôr by bolo dobre skúsiť fyzioterapeuta (aj súkromného), čo by nato poradil.
@petronelag Detská nám dala výmenný na ortopédiu a neurológiu. Neviem kam ešte ísť.
@petronelag Detská nám dala výmenný na ortopédiu a neurológiu. Neviem kam ešte ísť.
@anonym_autor Tak keď vám dala aj na neurologiu tak choďte, ale takéto stavy po zlomenine by bol dobrý aj skúsený fyzioterapeut.
@anonym_autor Komplexný regionálny bolestivý (Sudeckov) syndróm často rieši až algeziológ.
@anonym_177ebd V čom je nepríjemná?
@anonym_autor v prejave a zaujme. Hneď z fleku ťa zotrie, načo si chodila so zdravým deckom, čo si vymýšľa
A podobne reči
Ona je veľmi ale že veľmi nepríjemná pani
V Nových Zámkoch je neurologička MUDr. Stanovičová, veľmi príjemná a zaujíma sa.
My chodíme do BA súkromníkovi
@anonym_autor v prejave a zaujme. Hneď z fleku ťa zotrie, načo si chodila so zdravým deckom, čo si vymýšľa
A podobne reči
Ona je veľmi ale že veľmi nepríjemná pani
V Nových Zámkoch je neurologička MUDr. Stanovičová, veľmi príjemná a zaujíma sa.
My chodíme do BA súkromníkovi
@anonym_177ebd Aha no nič príjemné ale tak za pokus nič nedám. Vyskúšam k nej a uvidíme.
@anonym_autor Tak keď vám dala aj na neurologiu tak choďte, ale takéto stavy po zlomenine by bol dobrý aj skúsený fyzioterapeut.
@petronelag Fyzioterapeut k nemu tiež treba výmenný lístok? A to sú nejaké cvičenia alebo?
@anonym_autor Komplexný regionálny bolestivý (Sudeckov) syndróm často rieši až algeziológ.
@ninazemna Algeziolog to som v živote nepočula že aj také niečo existuje. Čomu sa on venuje?
@anonym_177ebd Aha no nič príjemné ale tak za pokus nič nedám. Vyskúšam k nej a uvidíme.
@anonym_autor daj sem prosim ťa tvoju skúsenosť , aký si mala pocit , fakt som zvedavá
@anonym_autor daj sem prosim ťa tvoju skúsenosť , aký si mala pocit , fakt som zvedavá
@anonym_177ebd Ok napíšem potom aká bola pani doktorka, ale až nejako začiatkom marca by sme tam išli. A čo teraz čítam, k nej sa čaká skoro ráno na časenky.
Ahoj, ja odporúčam cestou ortopéda ísť na rehabilitácie - elektroliečba, vodoliečba, masáž - mäkké techniky.... Tie je pomôžu jej rozhýbať stuhnuté šľachy, svaly.

pred cca 18 rokmi som si zlomil prst a ano pri zmene pocasia to citim, a vtedy aj viem ktory to bol 🙂
inak ani nemam paru.
kosti sa sice zrastli, ale.... za vyskusanie nic nedas.
do penzie daleko, tak preco ma trpiet 😘