ZŠ V Nitre pre šikovnejších prvákov
Ahojte, chcela by som sa informovat, ako ste spokojne so zs v nitre. Ak ste mali dietatko, ktore uz vie napr lahsie matematicke operacie, pozna pismenka, vie citat kratsie slova a pod.
Na aku ZS ste ho dali a venovali sa mu vramci jeho vedomosti. T. Zn. Ze mu dali napr tazsi pracovny list a pod. Dakujem.
@matus7030 dakujem za info
Toto vie aj náš prvák, ale nepovažovala som to za nejaké nadanie. Číta už plynulo, naučil sa spočítavať cez 100 odčítava do 100 a teraz prišiel na to ako funguje delenie. Vie písať tlačené písmená a samozrejme pozná abecedu. Chodí na Fatranskú školu.
@tichanska1 a teda venuju sa mu tam podla toho, co uz vie, alebo tam sedi a uci sa vlastne zase to, co uz davno vie?
@darinamandarina musí robiť to čo ostatní, nemá nič navyše. Len má viac včeličiek ako ostatné deti.
Na piaristickej viem že šikovnejšie deti mali minulý rok navyše listy a podobne, a ak boli moc popredu tak mali za úlohu pomôcť spolužiakovi vysvetliť a podobne. Moja je teraz druhacka

@darinamandarina na ZS Benkova je otvorena aj skola pre nadanr deti od 1- 9 rocnik. Dieta tam mozte zapisat, ale musi prejst intelektualnymi testami.