icon

ZŠ v Nitre

sosisa
5. jan 2023

Ahojte. Ideme sa sťahovať do NR. Budeme bývať v časti Zobor. Priebežne pozerám školy pre svoje tri deti: 2, 3 a 8. Ročník. Decká sú športovci. Často vynechávajú školu, tak by som poprosila o názor, ak niektorá z Vás je podobný prípad, či je škola tolerantná a ústretová v tomto smere. Prípadne je niektorá zo škôl športová? Do ktorej chodia vaše deťúrence? Ďakujem za odporúčania

luxus10
5. jan 2023

🥕

matus7030
5. jan 2023

@sosisa priamo v mestskej časti Zobor sa nachádza ZŠ, neviem však o tom, že by bola športová. Skôr by som išla cestou ZŠ Nábrežie mládeže na Chrenovej (je tam hokejová aj atletická trieda), prípadne ZŠ Tulipánová (futbalová trieda) a v NR je aj Športové gymnázium.

sosisa
autor
6. jan 2023

@matus7030 ďakujem za odpoveď. Myslíš ZŠ kráľa Svätopluka? Trochu som pozerala stránky školy a práveže táto ma veľmi nenadchla... pozerala som aj školu Topoľová, tá sa mi celkom pozdáva, tú sme aj boli zvonku pozrieť, aj Nábrežie mládeže. Ale asi najviac sa mi pozdáva tá na Topoľovej...ty máš kde deti?

matus7030
6. jan 2023

@sosisa píšem ss

katrin69
17. feb 2023

Dááávno som chodila na Tulipánku. Je to pri parku, majú tenisový kurt, futbalové ihrisko malé, novú telocvičňu. Staré veľké futbalové ihrisko. Pred mnohýýými rokmi bola škola zameraná na futbal, chodili decká na volejbalové zápasy. Mali aj gymnastiku aj plávanie (do plavárne)... Ale treba sa popýtať