icon

Zubná pohotovosť v Nitre: Kde ju nájsť a cenník?

8. jún 2026

Ahojte..vie mi niekto poradiť zubnú pohotovost v nitre? Svojho lekára mam zial inde lebo tu nežijem este tak dlho, a viete mi povedať niekto aj cennik? Mam neskutocne bolesti uz 2 dni, boli ma cela tvar a dokonca mi príde ze mi dasno pri zube aj krvaca.. celú potrebujem vedieť lebo som na materskej a potrebujem si to zadelit. Dakujem za každú radu..

tamtamka26
8. jún 2026

@anonym_autor cenník neviem, ale pohotovosť je na Špitálskej v poliklinike oproti vchodu do nemocnice, ale je až od 16h.

doki5625
8. jún 2026

Ahoj, v Nitre sa ceny pohybuju od 70€ za zub. Vrtanie, endodoncia a liečivá vložka vyjde aj 140€. Zub potom musi dorobiť Tvoj zubar ( estetická dostavba cca 150€)

autor
8. jún 2026
@tamtamka26

@anonym_autor cenník neviem, ale pohotovosť je na Špitálskej v poliklinike oproti vchodu do nemocnice, ale je až od 16h.

@tamtamka26 a bola ste tam spokojná? Akurát sa chystám ale neskutocne sa bojím.. je to až vtipne ale mam fakt paničky strach zo zubárov po poslednej strasne bolestivej skusenosti

tamtamka26
9. jún 2026
@anonym_autor

@tamtamka26 a bola ste tam spokojná? Akurát sa chystám ale neskutocne sa bojím.. je to až vtipne ale mam fakt paničky strach zo zubárov po poslednej strasne bolestivej skusenosti

@anonym_autor nebola som tam nikdy. všetko riešim u svojho zubára, treba pozrieť aj recenzie na googli.