3-mesačná dcérka má po nosení odreté ručičky
Ahojte neviem čo robím zle, ale dcérka (3 mesiace) má po nosení v ergonomickom nosiči odreté ručičky, aj nožičky tam kde sa opiera o okraj nosiča. Mám nosič rischino. Stretli ste sa s tým?
Odtlačené môže byť, ale nie zodraté, ani do krvi.
Ukázal to niekto, ako nosiť bábätko? Či si len sama šupla a je? Možno máš zle nastavené.
A ako ma rucicky? Nema ich dlanami oprete o teba? A nozicky si ani neviem predstavit. Mojmu viseli. Máš ho dobre nastaveny?
Samozrejme ukazovali mi to dve osoby aj som si študovala návody a videá ako má byť dieťatko. Ja neviem či má jemnú pokožku alebo čo ale normálne v tých miestach kde sú ruky a nôžky opreté o nosič má takú suchú kožu také supinky, niekedy aj červenú. Ale tie šupinky sa jej raz urobili aj tam kde sa zapína plienka... čiže neviem naozaj.
@mamamasama áno normálne ju mám tak ako sú obrázky na stránke. Niekedy ma ruky dlaňami o mňa, niekedy jej visia von z nosiča.nozicky jej visia dole,.podarená je do tvaru písmena M
@hipuska vyzerá to ako ošúchané ako keby jej to stalo kožu. Zajtra odfotim už spinká
Môže byť nosič zle nastavený. Ale toto môže byť znakom ekzematickej pokožky. Ekzém sa robí hlavne v záhybov pod kolenami a na exponovaných miestach
Odfooť a pridaj foto 🙏 Buď to bude problematická pokožka u bábätka, kt. má možno sklon k nejakým ekzémom alebo to bude zle nastavený nosič.

Odrete ruky...to nie. Potlacene okolo nozok,ano.