icon

Ako obliekať bábätko v marci?

vivian2
29. mar 2008

ako obliekate v tychto dnoch svoje babatka ked idete von? Moja mala bude mat zajtra 16 dni a ja neviem co jej mam obliect na prechadzku. Doteraz som ju obliekala takto: body, dupacky, kabatik, zatepleny overal, deka, fusak a samozrejme ciapocka. Od zajtra sa ma ale oteplovat a ja neviem ako ju obliect. Ci jej mam stale nechat aj overal aj fusak alebo uz overal netreba a uz len teplu deku do fusaku. Citala som ze prehriatie babatka moze byt nebezpecnejsie ako ked mu je trochu chladno. Ja by som bola rada, keby jej bolo tak akurat 🙂)) len neviem ako to dosiahnut 🙂)) Skusene maminy poradte 🙂)

cicimon
6. jún 2010

a vy do hlbokeho kocika v tomto pocasi 27C co obliekate?

lenocka84
6. jún 2010

@cicimon my sme dnes mali len overalik s dlhym rukavom, a nic viac
a mali bol aj tak spoteny, a bolo 25st. a v hlbokom kociku

exupery
6. jún 2010

@izabelkak no ved o tom vravim aj ja,sme sa asi nepochopili....ja tiez tvrdim neobliekat vela,...jedna vrstva sa mysli tym,ja mam kratke tricko,dieta znesie dlhy rukav,...ktory sa da ked tak vyhrnut...ziadnu cibulu z neho nerobit....

cicimon
6. jún 2010

ani tenka prikryvka ani vrch z kocika?

ja tiez mojej davam len nieco dlhe na nohy a 1 vrstvu hore a tiez sa mi zdala spotena - teplaky a body s dlhym rukavom

lenocka84
6. jún 2010

@cicimon mali sme deku ale nedavala som mu ju,
a samoska ciapocka

izabelkak
6. jún 2010

@exupery jaj tak prepáč som to zle pochopila🙂

zuzkat1
7. jún 2010

baby ahojte...podla mna stacia kratke rukavy a kratke gate a ponozky... max daka plienka na prikrytie... ved je horuco... ja by som najradsej do vody skocila...

lenocka84
7. jún 2010

@zuzkat1 ked je dietatko uz vacsie ano, al enie 5tt ako ma shaarka, alebo 7tt ako mam ja

zuzkat1
7. jún 2010

ved v poriadku to je len moj nazor... poznam baby co rodili v lete a davali detom kratasy od zaciatku, ale vravim len moj nazor

lenocka84
7. jún 2010

@zuzkat1 ja sa nevadim, to by som si nedovolila
ale predsa len babo asi znesie viac, kedze sa este az tak nehybe ako my
ale je to kazdeho osobne rozhodnutie, a jeho nazor, to mas pravdu 😉

zuzkat1
7. jún 2010

@lenocka84 ja som inak dost horkokrvna tak to asi inak vnimam,kazdy mrzna a ja som v kratkych rukavoch 😀... moja aj v zime mala len body, dupacky a overal... a len fusak ziadna deka... tak neviem.. ale vcera mala dlhe rukavy a bola spotena,dnes uz kratke a bolo fajn 😉

jasminet
7. jún 2010

zuzkat, ja som tiez rodila v lete a malu som od zaciatku obliekala len do bodynka a ponoziek, max. bola plienkou zakryta. ale vonku bolo stabilne pocasie 30 stupnov a ta teplota bola dlhodobo, nie ze jeden den je 14 stupnov, druhy 28, fuka a podobne, z toho prechladne dospelak, nie to este dieta.vcera bolo sice horuco, ale napr. v tieni a ked fukalo tak az tak teplo nebolo ako sa povodne zdalo.

lenocka84
7. jún 2010

@zuzkat1 ja som tiez taka, pri 10stupnoch uz kratke rukavy
malemu davam tie rekliky, a v tych sa nepoti,kedze to je tenucke, takze som v klude
len ciapku sme museli vymenit, z tej co mal bol spoteny

zuzkat1
7. jún 2010

@jasminet ved OK kazdy podla seba... vcera som bola v DS u rodicov a listok na strome sa nepohol... skoro som sa upiekla ... tak som z malej vyzliekala co sa dalo vratane ciapky
@lenocka84 hej to je hlavne ked sa nepoti tak je to ok a netreba to menit🙂

bibione
7. jún 2010

no konecne je teplo,takze ja davam tricko s kratkym rukavom,kratasky a ponozky a jasne na hlavku klobucik,v taske mam vzdy deku keby nieco a prsiplat na kocik...pre istotu,kedze sme niekolkokrat zmokli

lucyso
8. jún 2010

baby chcem sa spytat, mozem uz aj ja dat malej kratky rukav i ked ma 2 mesiace? a davanie aj nieco proti opaleniu? faktor 50?

exupery
8. jún 2010

Mi sme uz vcera vytiahli saticky a ponozky sme dali tiez casom dolu...a aj tak sme boli navecer spoteni-strasne moc,nezabudnite ze babatko hreje aj plienka,nieto este ked balite nasiroko,....a faktor 5O pouzivame...

zuzkat1
8. jún 2010

hej hej aj my pouzivame faktor 50

lucyso
8. jún 2010

Exupery a aku znacku mate? vedela by si mi poradit?
inak od stredy ma byt az 31 stupnov. teda u nas na zapade.... tak sa aj tesim.... vytiahnem malej saticky aj ja 😀 😀

zuzkat1
8. jún 2010

my mame garnier a zatial som spokojna, viem ze kamoska pouzivala 50ku z DM ka neviem ako sa vola ta znacka ale je to DM vyrobok a tiez bola spokojna

ewana73
8. jún 2010

dievky,ja som dala malemu 50 od biodermy a cely sa vysypal na tvaricke ☹

exupery
8. jún 2010

@lucyso my mame normale z drogerie garnier pre deti bez parfemov a konzervantov a zatial v pohode,mala nema alergiu,skor sa mi vysypava z produktov z lekarne....zaujimave ,nie?

ewana73
8. jún 2010

exupery a co konkretne mate,nejaky denny kremik alebo je to uz aj s ochrannym faktorom?

exupery
8. jún 2010

Normalne opalovacie mlieko 50faktor pre deti-kids garnier...

exupery
8. jún 2010

Ale inak puzivame veledu kozmetiku a sebamed,budem musiet pozriet nieco od nich ,ked pojdem do mesta...myslim,ze sebamed ma tiez detsky 50...

lenocka84
8. jún 2010

ahojte
tak mi dnes spinkame len v body s kratkym rukavom, a hole nozky
priserna horucava tu dnes je, a v podkrovnom byte kde byvame este viac

susisus
8. jún 2010

@lenocka84 a kolko stupnov mate doma? My mame napr teraz 26 a dala som malej dlhe dupacky, lebo sa mi odkopava a bojim sa aby jej nebola zimka keby bola hola 😒

lenocka84
8. jún 2010

@susisus my mame cca tiez tak, a mal hole nozicky cez ne len plienocka, a iba vtedy spal

cicimon
8. jún 2010

my sme davali dlhe body ked bolo dnu 22C, teraz mame 25 a je v katkom body a je to akurat

susisus
8. jún 2010

fuha a ked v noci klesne teplota? lebo okno je otvorene... a odkope sa tak co potom? 😲