icon

Ergo nosiče

brandy001
6. sep 2016

Ahojte, chcem kupit dobry ergonomicky nosic pre babo od narodenia...na trhu je toho kopec preto by som privitala vase nazory...zaujala ma manduca a babybjörn...hladam aj taky nosic kde viem po case babo otocit aby bolo chrbatikom ku mne. Tak co poradite????

stanka2612
•
6. sep 2016

Ahoj,ja mam manducu a super,neviem si ju vynachvalit 😉 a co sa tyka toho,aby babatko casom mohlo byt aj chrbatikom k tebe,tak to sa da myslim jedine v klokanke a to nie je ergo nosic,tam by som babo nedala bo tam "visi..."

katusustakova
•
6. sep 2016

Od narodenia je najlepšia šatka a co sa tyka značiek, tak ja som spokojná s fidellou. A v ergonosici si nevieš babatko otočiť chrbtom.

matja23
•
6. sep 2016

Ahoj aj ja mam manduccu...je to vec na nezaplatenie...a mala v nej strasne rada spinka...ma dva mesiace a uz ked ju neviem inak ukludnit tak v manducce do piatich minu spi...a co sa tyka nosenia chrbatikom k tebe tak take ergonosice sa nevyrabaju a presne tam kde tak dieta nosit mozes to su klokanky a tie niesu pre babatko vobec zdrave...

mimla
•
6. sep 2016

Myslím, že akurát prebieha týždeň nosenia. Budú rôzne akcie. Možno by si tam mohla zájsť. Nosiče ti ľudia poukazujú, radi požičajú na vyskúšanie (ak už bábo máš) a tak najjednoduchšie zistíš ktorý ti vyhovuje, pozrieš si aj rôzne dizajny (povedzme si úprimne, tie dizajny sú často motívom ku kúpe ďaľšieho nosiča). Zistíš, prečo BabyBjorn nie. Pohľadáš nejaké maminy s podobnou telesnou konštrukciou, ako je tá tvoja a popýtaj sa, aký nosič vyhovuje im.

Pozri si túto akciu na FB, sú tam aj zaujímavé články. https://www.facebook.com/MTNDSlovensko/?fref=ts
Aj tu je skupina Nosíme naše deti. Ale nosítko chrbátikom k nosiacemu ti neodporučia.
Aj na FB je skupina Nosíme naše deti.

mimla
•
6. sep 2016

Môžeš sa ísť pozrieť aj na festival 😀

brandy001
autor
•
6. sep 2016

Dakujem baby za nazory babo uz mam nude mat 2 mesiace ... preto uz si chcem kupit nosic lebo pridem o chrbat z toho nosenia na rukach ...

mimla
•
6. sep 2016

@brandy001 Napríklad aj preto aby si neprišla o chrbát si Baby Bjorn, Chicco, Britax, Jané, Hauck, Red Castle a podobné radšej nekupuj. To sú také tie vypolstrované, vystužené nosiče. Ergonomické nosiče sú oveľa mäkšie a okrem toho, že sú širšie, a teda vhodné pre deti, ponúkajú neporovnateľný komfort aj pre rodiča, ak sú správne nastavené. Na to sú dobré tie akcie, tam prídeš a maminy ti radi pomôžu a poukazujú ako správne nastaviť popruhy. Uvidíš, že tvojmu chrbtu sa uľaví.

kp7333
•
8. sep 2016

Ja som mala ergonomicky nosic Boba 4G a bola som s nim velmi spokojna. Je od narodenia do 20 kg.

aflou
•
28. sep 2016

Môžem poprosiť o radu? Mám dcérku má 6 mesiacov a manducu.Dcérka má už 8kg a je väčšia tak jej trošku ramienka trčia a dosť ma ťahá aj bederný pás.Keď jej rozopnem ten zips na predlženie tak je moc upadnutá tak jej ho ešte nechcem rozopínať. Ešte sa chcem opýtať čo sa nastavuje s tými ramennými popruhmi čo sú na chrbte mám ich dotiahnuté skoro nadoraz. Prípadne neviete mi poradiť ako ho správne nastaviť?

zara151
•
5. jan 2017

Manducu je najlepsie nastavit si takto, bedrovy pas si das nie na bedra ale do pasu, cize az na krize ;) nebude ta potom tahat, potom skus si viac pritiahnut tie ramenne popruhy nie na chrbte ale tie pri krku dietatka 🙂 to by malo byt pohodlnejsie. Skus si ramenne popruhy tiez prekrizit, lepsie sa ti rozlozi vaha na chrbat.
Nasla som inak vcelku fajn clanky o ergonosicoch, tu je jeden z nich: http://www.klbkostastia.sk/blog-ergonomicke-nos...
su tam fajn informacie pre tych, co sa iba rozhoduju, aky nosic si kupit ;)