icon

Fusak/kapsa na nosič

28. jan 2023

Ahojte, mam nosic Rischino flexible.
Stale rozmyslam nad tym, ako nosit v zime. Mam len tensiu nosicsku bundu, davam si pod nu hruby sveter.

Ale caka nas dovolenka v horach a budem musiet mat hrubsiu bundu - svoju zimnu. Chcem si preto kupit kapsu a nosit babo na svojej bunde.

Mate niektora skusenost s original Rischino kapsou? 🙂 Ste spokojne?

Este otazka - ako obliect dieta do nosica v zime? Mozem mu dat overal?

Dakujem 🙂

fifina75
•
28. jan 2023

Do nosiča obliekam body, pančuchy, ponožky zateplené tepláky, mikinu, overal, čiapku.

autor
•
28. jan 2023

@fifina75 Ahoj, dakujem za odpoved 🙂 obliekam cca rovnako - overal davas aky? Normalne taky zimny hrubsi? 🙂

danieladugard
•
29. jan 2023

Ja mam pre dvojicky “bundle bean”, skus vygooglit.. je to super. Ako tenka deka, ktoru suchym zipsom pripnem na nosic.
Overal som nedavala - skor som vrstvila, vraj sa riskuje prehriatie. Lebo ty si vlastne uz jedna vrstva “tepla” pre dieta. Takze body, tricko s dlhymi rukavmi, pancuchy, nohavice, ponozky, mikina, vetrovka, ciapka, topanky

19daniela90
•
29. jan 2023

Ja mám vsadku do bundy. Bábo obliekam body, tepláky a flisový overal, na hlavu čiapku capačky. Taký mäkký, chlpatý. Nie extra hrubý. Potom ho dám do nosiča a obaja sa zazipsujeme do mojej bundy. Upravila som si všetky bundy na 1 vsadku. Bábo nosím denne a nikdy nebol po vybratí studený, či by plakal, že je mu nepohodlne. Aj mne je lepšie, keď je tenšie oblečený a v jednej bunde sme spolu, ako by mal byť na mojej bunde a ešte on v overale, v kapse. Na chrbte ruksak. A ešte dve deti za ruku. Ach, ja si neviem predstaviť. Aj keď zaspí, vyzlečiem nás, vyberiem z nosiča a dám do postieľky. Ten overal je taký akoby mikina, nie hrubý ako do kočíka.

mamamasama
•
29. jan 2023

Urcite neprehrievat dietatko zbytocnymi vrstvami!!! Nosic je sam o sebe jedna vrstva naviac, plus krytka uplne staci. Moj drobec ma na sebe vzdy len merino komplet, papucky, rukavicky a ciapku. Ziadne mikiny, ani milion vrstiev. Mam ale kvalitnu softshellovu nosicsku bundu. Manzel ma len krytku, ale drobec je obleceny rovnako ako ked je so mnou.

fifina75
•
29. jan 2023

Áno zimný overal

sakaca
•
5. feb 2023

Rischino kapsa je super neprefukne ju a nepremokne. Ľahko sa dava na nosič. Výhoda je ze môže nosiť aj ocko