icon

Kedy treba kúpiť prilbu do cyklosedačky?

pralinkaaa
28. máj 2010

ahojte, prosím o radu - od akého veku sa kupuje do cyklosedačky prilba? resp. ak tam dám malé bábo, keď už bude sedieť, aj také malinké mávajú prilby, dá sa to kúpiť? dakujem.

dosa
•
28. máj 2010

ja by som s detmi na bicykli bez prilby nesla. malu som zacala vozit ked uz vedela behat, tak po roku - lebo co s nou ked zastavime? ju na ruky a bicykel kam? 😀 😀 😀 a prilbu sme kupili. ma nastavitelne vnutro, pouziva ju doteraz , uz bude mat o chvilu styri roky...

pralinkaaa
autor
•
28. máj 2010

ja viem, ja len netušim či take malinke predavaju...keby ju napr. vozim ako 9mes. zatiaľ som to nezisťovala v obchode, iba sedačku som kupila 😀

dosa
•
28. máj 2010

skus v bicyklovom obchode, my mame tu najmesiu xs a ked som jej to vnutri utiahla, tak bola dobra. ale to uz bolo tri roky a dozadu a tiez sme ju ledva zohnali... snad uz sa vyrobcovia polepsili a su aj take. o chvilu nas to tiez caka, aj synovi bude treba. hmmmm, zrejme podedi po sestre a jej sa kupi vacsia 😉

siska76
•
28. máj 2010

my sme tak narýchlo kúpili malému prilbu v Lidli veľ.M,vnútri sa uťahuje, síce pred rokom a pol ale dodnes mu je dobrá... 🙂 a to už sa bicykluje sám 🙂