icon

Nosenie detičiek tučnými ženami

20. nov 2020

Pekny vecer. Moja otazka smeruje k viac tucnym zenam. Nemate nejaku fintu resp nieco na predlzenie ci uz klokanky nosica alebo satky? Mam skoro 130 kg. Vdaka

leuchtturm
•
20. nov 2020

dlhsia satka alebo klokanka s dostatocne dlhymi pasmi, napriklad od Ergobaby. Ale radsej sa pozri, ja som svoju kupovala pred 6 rokmi a ta bola dost siroka.

nerya
•
20. nov 2020

Ja mám sto, ale nosič som zapla v pohode. Skúsila by som kúpiť taký čo zapnes, prípadne možno nakúpiť rovnake zapínanie a spraviť také predĺženie ako keby

lindusss2016
•
20. nov 2020

Klokanku nie a nikdy nie, aj keby si bola chuda. Deti sa nosia v ergonosici, ale podla mna pre tucnu zenu je vhodnejsia satka. Teda ja som svojho casu mala 80 kg 🙈 a nezniesla by som tie zarezane popruhy vo faldikoch. Takze urcite zvolit dlhu satku, podla toho, co pises, asi najdlhsiu moznu.

emjee
•
29. nov 2020

Vaha nie je dolezita, dolezite je ako ju mas na tele rozlozenu - ci viac na bruchu alebo na zadku 😉 Najepsie ti sadne satka, pretoze sa dokonale prisposobi, ak si konf. velkost 48 a vyssie, hladaj dlzku 7 (t.j. 5,2m) alebo 8 (t.j. tusim 5,6m). Viem, ze sa vyrabaju aj nosice pre xxl ale teraz ma rychlo nenapada, ktora znacka - mozno nieco na zakazku.