icon

Nosič pre 8 mesačné dieťa

17. apr 2022

Ahojte. Hľadám ergonomický nosič pre moje 8 mesačné dieťa 9kg 😊 nejaké odporúčanie?? Značka?? 😊

petamich
•
17. apr 2022

najlepsie vyskusat ;) kazdy ti napise nejaku svoju preferenciu, ja mam nape. Zumbuccu, maly ma 9M a 10.5 kg

babovka2321
•
17. apr 2022

Ja zas rischino xcross. Ale fakt, treba skusat, co sedi jednemu, nemusi druhemu.

schokolade1988
•
17. apr 2022

Ja mám moyo cross (malý má 11m , 11kg a 78cm ) , vyskúšala som aj tulu aj rischino ,a mne naj sedí tento . Chcela som hlavne tuhší bedrak a krížene popruhy . Najlepšie vyskúšať ,tak ako žienky píšu lebo každému sedí úplne niečo iné . Skús na fejsbuku ,,nosíme naše deti " sú tam aj podporky atď ;)

autor
•
17. apr 2022

Ďakujem krásne za odpovede❤️

lylyjana
•
17. apr 2022

a bude v nom chciet byt? lebo nas nechcel byt vobec v nosici. Vyhodene peniaze. Preto odporucam vyskusat od niekoho na par dni a potom kupit.

diamond007
•
17. apr 2022

@lylyjana je to o zvyku....aj ja som toto tvrdila až kým som druhú dcéru nenaučila na nosič. Áno, musela sa to učiť ako malinké bábätko a teraz inak nechce byt

lylyjana
•
17. apr 2022

@diamond007 tak ked mi tam maly hystericky reval, napinal sa a trhal sa az skoro vypadol ked som ho uz chcela vybrat, tak nemala som potrebu ho na to ucit. A to som ho skusala davat aj ked mal 1m az kym mal 9m. Proste nezniesol byt takto stiesneny. Preto vravim, nech skusi na par dni predtym ako vysoli 100eur. A podotykam, nosic som mala spravne nastaveny, bola som si to dat odborne nastavit v predajni, takze este aj za to som peniaze vyhodila, kedze som si myslela, ze mozno mu je tam nepohodlne.

sakaca
•
26. apr 2022

Ideálne vyskúšať. Dlho vám vydrzi napríklad Rischino Xcross, ktorý je od veľkosti 68 až po 104.