icon

Nosič pre 8 mesačného drobca

petkah84
11. nov 2017

Dobrý, potrebovala by som poradiť, uvažujem o kúpe nosiča a rozhodujem sa medzi šatkovým Rischinom a Ergobaby bundle original. Drobec má 8 mesiacov a doteraz som používala šatku, len sa mi to teraz v tomto počasí zdá dosť nepraktické nakoľko s ňou pozametám celé parkovisko kým sa zašatkujem. Ďakujem za rady

lavieenrose
•
11. nov 2017

nieje ake dat rady ;) vyber nosica je na tebe ..kazdemu sadne iny..

mimla
•
11. nov 2017

Najlepšie je napísať do miestnej nosiacej skupiny a popýtať sa, kto tie nosiče má a či si ich môžeš skúsiť. Skús nájsť niekoho vo svojom okolí cez FB skupinu Nosíme naše deti.

petkah84
autor
•
11. nov 2017

Dakujem pekne

barborasebastian
•
11. nov 2017

Ja mam Bimbi ale šatky su šatky pre mna najpohodlnejšie. Prispôsobí sa mne aj malej takze ja som spokojnejšia ked mam šatku zaviazanu, inak ja v tomto počasí som vyhrabala kocik kedže mojej to nejako nevadí, nosíme sa doma🙂 tiez nechcem špiniť šatku hoc kde aj ked som si milión krat nacvičovala aby mi sa mi neváľali konce kade tade podarí sa mi to raz zo 100 pokusov :D

lavieenrose
•
12. nov 2017

dievcata da sa si doma uviazat dvojkriz a satku nikde na parkovisku nevalate

barborasebastian
•
12. nov 2017

@lavieenrose akože iba tam vložím dieta ze to mam predpripravené? Dobre tomu rozumiem?dakujem

jatva
•
12. nov 2017

@barborasebastian ano. Pripadne trosku dotiahnes. S kratkou satkou sa daju robit aj ine uvazy, ktore zaviazes aj bez vlacenia satky po zemi. Alebo pouzit rs 🙂 moznosti je vela.

barborasebastian
•
12. nov 2017

Ja mam iba dlhé šatky s vysokou gramážou po RS netuzim a krátku neviem neviem na batoh este odvahu nemam poprípade na nejaký uvaz na chrbte som z toho pokakana:D

jatva
•
12. nov 2017

@barborasebastian nemusis na chrbat, kludne na bok ci aj dopredu. Ked mas dlhe, tak kludne ten dvojity kriz.

lavieenrose
•
12. nov 2017

@barborasebastian ano iba vlozis dieta dotiahnes a ides ;) ja som skusala iba par uvazov a tento dvojkriz je jednoduchy ...na kadejake krkolomne tiez som nemala odvahu