icon

Poznáte dobrú predajňu detských vecí v Lučenci?

skalnicka
24. jan 2010

Ahojte baby, mam taku jednu mozno zvlastnu otazku...existuje niekde v LC aleboo v blizkom okoli (nemam na mysli ZV, BB)naozaj kvalitna predajna detskych veci, kocikov, skratka vsetkeho pre deticky?

mirka099
•
24. jan 2010

Ahoj skalnicka
neviem co mas na mysli pod pojmom naozaj kvalitna.. je tu asi 5 alebo 6 detskych obchodov, a ked nieco potrebujem, po obehnuti vsetkych (lc nieje az tak velky, aby mi obehat ho robilo problem 😉 ) to aj najdem.. no a ked nie, tak objednavam cez net.
preco sa pytas? co potrebujes? mozno ti budem vediet poradit, ked budes konkretnejsia 🙂

roasha
•
24. jan 2010

v Lc urcite nie! 😝
presne ta varianta,ktoru zavrhujes...ZV,BB... 😎 😀

skalnicka
autor
•
25. jan 2010

Kamoska caka babo a pristahovala sa do LC, tak sa ma pytala, ako cloveka, ktory pochadza z LC, kde by sa dala kupit vybavicka, najlepsie na jednom mieste - nieco ako Baby svet v BB - a ja som zostala zaskocena, ze vlastne ani neviem, kde su obchody s detskymi vecami...chcela by nejaky lepsi kocik - napr. Casual Play, Cam, PegPerego...a pod., tiez postielku a vsetky tie prkotiny, co treba na uvod... len to samozrejme vyzaduje to omrknut. Je na rizikovom, takze tazko sa jej cestuje...

roasha
•
25. jan 2010

skalnicka,aj ja som bola na rizikovom cele tehu,a precestovala som tolko km.... 😅 😎

skalnicka
autor
•
25. jan 2010

roasha, ty nezbednica! 🙂