Skúsenosti s babyšatkou Boba Wrap Prints
Ahojte kočky!
Máte niektorá skúsenosti s touto šatkou? Zvažujem jej kúpu, ale bola by som rada ak by sa k nej niekto vyjadril, kto ju používal - plusy aj mínusy. ďakujem :-*
http://www.hravo.sk/babysatky--klokanky-a-nosic...
Ahoj, ja som Bobu vyskusala a mozem odporucit, je pohodlna, elasticka, neskrti... Ale suhlasim, ze satky su skor pre mensie baba - mimochodom existuje aj Boba nosic, ergonomicky, velmi podobny ostatnym vychytenym ergonosicom, a cena je o dost priaznivejsia. Drzim palce v rozhodovani 😎
my mame Bobu, je skvela. pisem o tom viac tu: http://www.montemother.com/babysatka-a-fitlopta/
@zienkalenka a dokedy ste ju vyuzivali?maly ma 2 mesiace opalti sa mi kupit?dakujem
Vyuzivali sme ju cca do 10mes. Ale boba by to zvladla aj dalej, len mne uz bola mala tazka (10kg). Som take lahke tintitko ;) ale pouzila som ju na doma aj ked mala tusim 15m a isli jej zubky, teploty, tak chcela byt pritulena...
@zienkalenka dakujeeem lebo som hladala nejake clanky a vas blog ma velmi zaujal,dala som hned aj sledovanie 🙂 tak uz obkukujem kde ju kupit.lebo maly nejak odmieta kocik a len by sa nosil,ale moje plece to uz nezvlada a rada by som to vyskusala.dufam,ze sa mu bude pacit.
@mimkad ak by si mala zaujem ja svoju predavam, malej sa nepaci ked ju nosim ani v satke ani v nosici :( takze je uplne nova, kupovana z netu. skusli sme ju asi 4x. ak mas zaujem poslem foto 🙂
za tu chvilku co som malu skusala nosit drzala pekne neposuvala nestahahovala sa, len to treba dobre uviazat 🙂 ja som bola spokojna. skoda ze sa nerada nosi... :-/
@zuzanka171 ahoj, mne prisla Boba akurat vcera 🙂 a som zatial velmi spokojna. Mam 12dnoveho malého,ktory sa chce bez prestávky kojit a ničím iným sa nedal ukľudniť.vcera a dnes som skúšala šatku a zatial 100%uspech 🙂 z plaču po uspanie asi 5minut..konecne som sa najedla :D a teraz lezim a maly uz dve hodiny spokojne spinka na mne v šatke
@mimkad ak ju spravne dotiahnes, tak nepovoli a je stale pohodlna pre oboch. ja som bola nad mieru spokojna
Mozem sa opytat chcem si kupit boba wrap satku, kde najdem ako sa viaze ale viac sposobou.vopred dakujem
Ahojte, nemáte niekto skúsenosť so satkou Monza? Aký je rozdiel medzi ňou a boba wrap? Ktorá je pevnejšia? Ďakujem
Baby, tak rozmýšľam - malá má 4 mesiace a 6,5kg a stále mám Bobawrap ... sedí mi a aj malej sa páči a nemám pocit, že by vadilo, že pri tej váhe používam ešte elastickú. Proste mi pasuje 😉
Ahojte, a je Boba satka vhodna aj pre predcasniatko ktore ma teraz 2450g? Dakujem

ja som mala farbu Stardust, pre začiatočníka je to ideálna voľba, keďže je elastická a nemusíš si tak veľmi dávať záležať na kvalite úväzu. A Boba šatky sú veľmi kvalitné, dobre sa nosia a nikde nerežú. No rátaj s tým, že elastická šatka je vhodná pre deti cca do 3 mesiacov veku (závisí od váhy bába), neskôr už nie je pohodlná, nakoľko bábätko je pohyblivejšie a v šatke klesá. No ja som ju využila veľmi a neskôr, keď som si bola istá, že malú dobre viažem, som si už kúpila pevnú šatku 🙂