icon

Skúsenosti s nosičmi na boku pre deti

miusik2002
Včera o 07:10

Ahoj mamičky , nemáte niektorá z vás skúsenosti s nosičom na boku , aka značka a kvalita . Budem rada za každú odpoveď.

mullerova46
Včera o 08:03

Mám skúsenosti len s ring sling šatkou 🙂 alebo myslíš napríklad takýto ? https://www.satkomanie.cz/cs/celoprezkove-nosit...
Alebo myslíš wildride ?

majerhka
Včera o 13:38

a to je akoze zdravsie nosenie ako vpredu? nerypem, fakt ma to zaujima, pretoze netusim. 🙂

mullerova46
Včera o 13:41
@majerhka

a to je akoze zdravsie nosenie ako vpredu? nerypem, fakt ma to zaujima, pretoze netusim. 🙂

@majerhka nie je zdravšie 🙂 je rovnako zdravé pre dieťa len nanahavejsie pre rodiča lebo zaťažuje len jednu stranu 🙂 ale dieťa vie viac vidieť a byť spokojnejšie

petronela1985
Včera o 15:06

@miusik2002 tiež som pozerala, konkrétne Wildride a zo slovenských značiek Mimi original. Iné značky som nepozerala, tieto majú dobré recenzie.

mullerova46
Včera o 15:25
@petronela1985

@miusik2002 tiež som pozerala, konkrétne Wildride a zo slovenských značiek Mimi original. Iné značky som nepozerala, tieto majú dobré recenzie.

@petronela1985 tak to neodporúčajú väčšinou ženy čo to skúsili. Ma to tenký popruh na rameno a dosť veľmi to ťahá takže sa v Tom dá nosiť krátko potom to bude veľmi nepohodlné. Odporúčam skúsiť ring sling. Kde sa látka roztiahne cez celé rameno a lepšie sa rozloží váha 🙂