icon

Kam v zime vziať dieťa hrať sa?

fang
1. dec 2023

Ahojte,moje dieta ma rok a styri mesiace a v zime sa ochladzuje.Mate nejake odporucanie kde by sa dieta zabavilo a stretlo s inymi detmi?

jaskolka
1. dec 2023

@fang detské centra napríklad.

dskjhfdlkdjhl
1. dec 2023

@fang Ja som s detmi chodila von, na ihriska a tam sme sa stretavali s kamoskou, ktora mala dieta v rovnakom veku.

pe_mi
1. dec 2023

@fang my sme denne chodili na ihriská.na prechádzky.radi sme sa zviezli autobusom z jedného kraja mesta na druhý,popozerali výzdoby.do cukrárne sme behli.vlakom sme si urobili výlet do vedľajšieho mesta.vsetko sa dá zvládnuť aj s kočíkom ,aj bez.
A niekedy sme do nákupného centra do kútika behli.ale to menej často.
Denne sme vonku boli.aj keď deti neboli napr vonku.nam to nevadilo,nevadí

petamich
1. dec 2023

ak nebolo vyslovene skarede pocasie boli sme vonku ak bolo skaredo tak nieco podobne ako pise @pe_mi a teda este sme si na zimu zaplatili plavanie a baby-balance, aby aspon 2x do tyzdna bola aj kus ina aktivita

fang
autor
1. dec 2023

@pe_mi ísť autobusom znie zaujímavá aktivita, skúsim vziať svoje dieťa autobusom. dakujem!

fang
autor
1. dec 2023

@petamich môžem sa vás opýtať, či sa vášmu bábätku páčilo baby balance?Kontrolovala som nejaké informácie o rovnováhe dieťaťa. zdá sa, že je to tu populárne. dakujem!

petamich
1. dec 2023

@fang do istej chvile sa mu to velmi pacilo a potom odmietal spolupracovat, nebavili ho tie aktivity, chcel sa radsej s autami hrat, bavili ho pesnicky na uvod a opicia draha na zaver ale to gro nie, tak sme prestali chodit ale niektore deti, co chodili s nami od 5-6. mesiaca, chodia stale 🙂 Miso je aktualne skor na Little Gym, Hangair a pod. - behanie, skakanie, ....Balance a Montessori ho nebavi ale kazde dieta je ine

fang
autor
1. dec 2023

@petamich áno, každé dieťa je individuálne. je veľmi dobré, že nájdete to, čo vaše dieťatko zaujíma.

ivangeline
2. dec 2023

Su kruzky v meste. Kniznica s detskym kutikom. Nakupne centra. Herne. Mas mini. Moje sa vyhraju aj von. Donedavna kolobezky a bycikle,kriedy,isli sme na huby,sipky,trnky. Viac sa snazim dohodnut nejaku navstevu. Prisiel sneh,tak sa hrali s nim a sankovali...