Pediater - Nové mesto nad Vahom

o_livia
21. nov 2022

Dobrý deň, chcem sa informovať ohľadom pediatrov v Novom meste, kto berie nových pacientov a koho odporúčate/neodporúčate.
Ďakujem.

katkakuch1
25. nov 2022

@o_livia ahoj, tu je to veľmi na dlhé čakanie na odpoveď. Takto v skratke odomna. P.doktor Ulahel vraj nie je nič moc, síce ja s ním osobne som bola v kontakte len raz, keď zastupoval našu doktorku, bez ďalšieho vyšetrenia predpísal antibiotiká a bolo, možno k svojím pacientom sa správa inak, ale viacero skúseností od ľudí je takých, že teda len vitamíny a nazdar, nemajú čo viac debatovať. Dr.Munková ako jej svitá, antibiotiká pchá naozaj na všetko.. väčšinou bez nejakých sterov a podobne, za roky sa veľmi zhoršila, nás už potom ku koncu úplne odbíjala, že na to nemá čas. A mám skúsenosť aj s p.doktorku Jánovicovú. Prišli sme s akútnou bolesťou, keď neordinovala naša doktorka. Pálenie mechúra, silné bolesti. Odobrala krv, moč a poslala urgentne do labáku aby zistili, čo a ako.. a až keď prišli do nejakých 2 hodín výsledky predpísala antibiotiká priamo na baktériu, ktorá tam bola+ nejaké preventívne sáčky na pitie. Všetko vysvetlila, človek tam nestál len ako také tupelo. Sestrička bola veľmi milá, ale to sú u všetkých vyššie spomenutých doktorov boli sestričky super. 🙂 Ja by som šla určite k Jánovicovej, ak berie nových pacientov 🙂

monika_nm
27. nov 2022

@katkakuch1 tak my mame pre deti MUDR.Munkovu a my nemame vobec ziadny problem,ona praveze nepredpisuje len tak antibiotika,pravidelne nam robi CRP a aj nas poslala k inym doktorom,ale sa jej necudujem,co viem uz jej viac krat zatajili namky,ze maju covid a ona uz bola kvoli inym nezodpovednym v karantene,tak sa aj necudujem obcas,ale vravim,my nemame problem,teda vdaka tym nezodpovednym mamkam funguje hlavne na tel.tak sa da tazsie dovolat,ale maju toho velmi vela,videla som to aj teraz.

katkakuch1
27. nov 2022

@monika_nm Moni, od bábätka som k nej chodila ja aj moja sestra. Sestra je ešte v pubertálnom veku, tak je tam stále. Každú chvíľu riešime zapálené dutiny a podobné veci. Bez sterov alebo nejakých vyšetrení rovno predpisuje Pamicon, naposledy čo mama volala ju odbili s tým, že jej nič po antibiotikách už nemôže byť. Na druhý deň po telefonáte, že stále nie je v poriadku skončila so 40tkami teplotami a hnisavou angínou a samozrejme dutiny stále upchaté ale toľko, že ani obyčajný sprej s morskou soľou jej ich neodupchalo ani o trošku. Roky pred koronou bola dobrá vyšetrovala poriadne, ale to sa počas korony zmenilo. To, že nezodpovedné matere chodili do čakárne s koronou to viem, vtedy jej to dalo naozaj zabrať a ešte na dverách veľké oznamy, aby nechodili do čakárne s respiračnými ťažkosťami. Hold tupému človeku nevysvetlíš (to každú chvíľu bola bohužiaľ v karanténe). Ale mne sa jej spôsob tipovania choroby nepáči. Od začiatku korony mama sestru dopuje vitamínmi, len aby nemuseli niečo riešiť s p.doktorkou. Dovolať sa je naozaj umenie, ale to asi ku každému doktorovi a nie len k nej. Ale za mňa výber pani doktorky by bol krok späť.

ddenisa123
27. nov 2022

@o_livia my chodíme k Dr. Ehsanovej, ja som spokojná, malú vždy poriadne vyšetrí, robí vždy crp, ster, aspoň nám teda. Nedáva atb len tak. Môžem prísť do ambulancie hocikedy, v pracovnom čase.

petronellla87
30. nov 2022

@o_livia dievcata s MUDr Hendrichovou nemate skusenost? Mali by sme ku nej patrit na zaklade obvodu

ddenisa123
30. nov 2022

@petronellla87 ona nie je v Podoli?

petronellla87
30. nov 2022

@ddenisa123 ano v podoli by mala byt

ddenisa123
30. nov 2022

@petronellla87 ja som tam chodila ako dieta, je milá, ale ako lekárka je za mňa veľmi slabá.

petronellla87
30. nov 2022

@ddenisa123 dakujem 🙂

monika_nm
16. jan 2023
monika_nm
16. jan 2023

@ddenisa123 tak my zase mane velmi zlu skusenost a 2x s Mudr.Ehsanovou na pohotovosti v NM ale aj v Trencine,syna pocuvala cez tricko,dala obycajny syrup z lekarne a to som vravela,ze nas liecia aj na alergologii a samozrejme sme skoncili na atb,lebo...a 2x este horsie,dieta s horuckou mal okolo 15 mesiacov,popocuvala opat cez svetrik,maly velmi kaslal,bolo to v TN ziadny odber nic,len,ze teda prechladnutie a nasledne nam zistili po urobeni krvi,rtg pluc,ze uz mal na jednej strane zapal pluc,len tak tak sme sa vyhli nemocnici,bol malicky pre mna neprijatelne chovanie lekarky a uz som viacerych pocula,ze ich nie poriadne vysetrila a aj viem,ze jeden cas od nej odislo vela bab s detmi,takze ozaj najlepsie byt zdravy a ked uz byt chory,idealne pekne k svojej detskej dr.

ddenisa123
16. jan 2023

@monika_nm tak ja osobne som s nou nemala žiaden problém, píšem len za nás. Vždy nás pošle kam treba, aj do nemocnice ak je to potrebné.