Recenzie pediatrov v Novom Meste nad Váhom
Ahojte mamičky, chcela by som recenzie na Pediatrov s ktorými mate skúsenosti v NMnV. S kým ste spokojne? A komu sa vyhnúť oblúkom? A hovorí Vám niečo meno MUDr. Milan Jamárik? Podla adresy by sme mali patriť k nemu ale nenasla som na neho absolútne žiadne hodnotenie. Tak neviem ze ci je tu úplne nový..
@anna243 My chodime k MUDr. Ehsanovej, ja som s nou spokojna, s vysetreniami, vsetko vysvetluje co ide robit, komunikuje aj cez sms, emaily, ked nie je v ambulancii popredu posle email s oznamom... Len vraj je tazko sa k nej dostat, ale treba len skusit opytat sa.
@anonym_1f94b3 ďakujem pekne
@anna243 Mame dr.U. Zazila som pristup inych detskych lekarov, cca 10. Jeho hodnotim ako jedneho, ktory ma takzvane v péčku. 🤨 Nevidi, ze dieta ma skoliozu, nikam neposle. Jaj zabudla som, k jeho manzelke, ze syn ma alergiu. Vysledok? Manzelka potvrdila 0 alergie. Zeby business?
@anna243 my chodime k dr. Jamarikovi. Ma svojsky sposob, nesadla som si s nim uplne. Ale je to dobry odborník, len ta komunikacia s nim je niekedy o drzku 🤦
@ari1712 my máme mať podla adresy jeho prideleného ale zatiaľ čo som videla recenzie ...tak nic moc..a aj u teba ako vidím je to nic moc. Snáď sa mi podarí ist inak
@anna243 Mame dr.U. Zazila som pristup inych detskych lekarov, cca 10. Jeho hodnotim ako jedneho, ktory ma takzvane v péčku. 🤨 Nevidi, ze dieta ma skoliozu, nikam neposle. Jaj zabudla som, k jeho manzelke, ze syn ma alergiu. Vysledok? Manzelka potvrdila 0 alergie. Zeby business?
@anonym_928d90 no pan U. je v pohode keď sa nič nedeje ale ako odborník mam z neho veľmi divny pocit.. asi kasle na to ..
@anonym_928d90 no pan U. je v pohode keď sa nič nedeje ale ako odborník mam z neho veľmi divny pocit.. asi kasle na to ..
@anna243 tak teda ja mám úplne iný a odlišný názor. Neviem či píšeme o rovnakom, ale... Mňa kedysi vytiahol z mega problémov a naše deti keď sú choré, poposiela a pod. Nikdy nás neodbije ATB. Ak sa mu niečo nezdá, pošle na rontgen. Áno, aj nás poslal na alergologiu a vďakabohu zato. Synčekovi sa potvrdila a teda riadna.
Bohužiaľ sme zažili aj iných pediatrov a ja teda nedám na neho dopustiť !!! Za nás úžasný odborník 👍
My mame dr.Munkovu, nam ju odporučili a my sme veľmi spokojni, pošle na vyšetrenia,:vyšetrí, má aj crp v ambulancii a nedava len tak antibiotika, za nás veľká spokojnosť.Za nás veľká nespokojnosť s Dr.Ehsanovou, mladšieho syna na pohotovosti chorého vysetrila 2x cez sveter, neurobila žiadny rozbor nič, obidva razy bral antibiotika a jeden krát z toho,keďže syn mal vtedy rok nedala antibiotika, malý hrozne kaslal q skončilo to zápalom pľúc, druhá lekárka len kyvadla hlavou, že čo to je za vyšetrenie.Za mňa hrozne a pri staršom zase zla skúsenosť s Dr.Ulahelom, starsi sa ho bal, stále si chytal nos a potom dieta, hneď pchať antibiotika.Takze ja dom vždy stastna, keď ideme k nasej Dr.Toto sú naše skusenosti
My mame dr.Munkovu, nam ju odporučili a my sme veľmi spokojni, pošle na vyšetrenia,:vyšetrí, má aj crp v ambulancii a nedava len tak antibiotika, za nás veľká spokojnosť.Za nás veľká nespokojnosť s Dr.Ehsanovou, mladšieho syna na pohotovosti chorého vysetrila 2x cez sveter, neurobila žiadny rozbor nič, obidva razy bral antibiotika a jeden krát z toho,keďže syn mal vtedy rok nedala antibiotika, malý hrozne kaslal q skončilo to zápalom pľúc, druhá lekárka len kyvadla hlavou, že čo to je za vyšetrenie.Za mňa hrozne a pri staršom zase zla skúsenosť s Dr.Ulahelom, starsi sa ho bal, stále si chytal nos a potom dieta, hneď pchať antibiotika.Takze ja dom vždy stastna, keď ideme k nasej Dr.Toto sú naše skusenosti
@monika_nm vidíte a my sme zasa k dr. Munkovej skončili v nemocnici ešte s prvým synčekom - s vracačkou. Ešte sestrička si aj srandu robila. Teraz bola kolegyňa s malou - chodí k nej a ani CRP ani nič.
Ale možno netreba súdiť podľa jednej skúsenosti.
Naše deti sa dr.Ulahela neboja a ani sa nikdy nebáli a malá sa k nemu dokonca vždy veľmi teší 😁 Naše deti sa boja veru iných vecí a ľudí ☹️
NIKDY nám nedal hneď atb. Vždy popočúval, prezrel, poslal na vysetrenia. Ak to nie je na ATB., tak ich neda.
Ale ja hovorím tak, že 100ludi, 100 názorov...
@monika_nm vidíte a my sme zasa k dr. Munkovej skončili v nemocnici ešte s prvým synčekom - s vracačkou. Ešte sestrička si aj srandu robila. Teraz bola kolegyňa s malou - chodí k nej a ani CRP ani nič.
Ale možno netreba súdiť podľa jednej skúsenosti.
Naše deti sa dr.Ulahela neboja a ani sa nikdy nebáli a malá sa k nemu dokonca vždy veľmi teší 😁 Naše deti sa boja veru iných vecí a ľudí ☹️
NIKDY nám nedal hneď atb. Vždy popočúval, prezrel, poslal na vysetrenia. Ak to nie je na ATB., tak ich neda.
Ale ja hovorím tak, že 100ludi, 100 názorov...
@lenkaaa25 no my mame takú skúsenosť žiaľ.zlu s dr.Ulahelom pri synovi, on bol veľmi často choré dieťa a raz sme boli s komplikáciami pri kiahnach a nechal nás čakať a vtedy bolo tam aj babatko a my s kiahnam a tiez mic neriesil, len tak tak sme sa uhli nemocnici.A aj viem, ze od neho odišli.Ale toto mam.pocit, že inak sa dr.chovaju k deťom ktoré k nám chodia a ktoré prídu keď sa zastupuje.A ozaj tým, že ma alergiu dr.nolo to hrozne furt si nos chytal a tak.hned chytil dieťa, to sa mi moc teda nepáčilo, keďže dieťa bolo často choré už od babatka.Tak sme sa s muzom.vzdy báli o naše deti.

@anna243 My chodime k MUDr. Ehsanovej, ja som s nou spokojna, s vysetreniami, vsetko vysvetluje co ide robit, komunikuje aj cez sms, emaily, ked nie je v ambulancii popredu posle email s oznamom... Len vraj je tazko sa k nej dostat, ale treba len skusit opytat sa.