Skúsenosti s detským urológom Sokolom
Máte niektorá skúsenosť s urulogom Sokolom?🙂 ohľadom deti.
On je aj v Trenčíne. V novom meste nad Váhom sú iba tri dni v týždni aj to pokaždé iný doktor. Všetci sú tam dobrý. Ja som už síce dávno dospelá. Ale prístup tam je k pacientom slušný aj zo strany sestričiek aj doktorov
@momo00 ahoj poprosim ta reagujem na tvoju odpoved ty si biola u sokola ??? Ak ani kde v tn ci nm ? A bola si spokojna ? Ja problem s mocákmi a obvodna uz nevie co so mnou ze treba najst niekoho kto mi spravi ster na atypické bakterie , sediment aj kultivacia negativne dokonca aj cievkovanie negat . Len kde ns urologiii spravis aj take podrobnejšie vysetrenie .
@momo00 ahoj poprosim ta reagujem na tvoju odpoved ty si biola u sokola ??? Ak ani kde v tn ci nm ? A bola si spokojna ? Ja problem s mocákmi a obvodna uz nevie co so mnou ze treba najst niekoho kto mi spravi ster na atypické bakterie , sediment aj kultivacia negativne dokonca aj cievkovanie negat . Len kde ns urologiii spravis aj take podrobnejšie vysetrenie .
@tanika áno bola. Ale lepšie je ísť cez gynekológa. Ja som sa to dozvedela až po operácii.
@tanika a ja som bližšie k mestu, tak chodím tam. Ale komplet vyšetrenie mi spravili v TN.
@tanika a ja som bližšie k mestu, tak chodím tam. Ale komplet vyšetrenie mi spravili v TN.
@momo00 ano bola vcera v trencine u Mudr. Holba zatial spokojnost uvidime pobral odbery na nic sediment, kultiváciu , aj moc na ureoplazmy , myco sj ine len teda ster z močovej rúry mi neurobil😞 ze uvidime podla výsledkov a tiez cievkovanie nie ze teraz potrebuje zen moc na pcr na tie atypické bakterie a ti by to cievkovany nemohol byt , cytoskopiu rste nenavrhol . Uvidime …, ja moc vzdy negativny sediment aj kultivacia krv uplne v norme , a mam časté nutkanie na moc a hlavne taky oslabený močový mechúr a cez nic ked nejdem na wc tak nad ranom uz citim podbruško tlaky musim čurat a po tim sj pol dna citim ten mechúr taky tlak alebo Bolest neviem to popisat. A tak pachne mi moč , ked sa zasmejem aj únik 🥲🥲🥲 mam teraz 50 tku tak neviem cim to je menzes mi uz blbne ze ochabnutou pan, Svalstva alebo atypické bakterie ze sa uvidi a niekedy mi Páli v posve , bez vytoku . 😞 porad co stym dom nešťastná z toho
@momo00 este jeden dotaz robia oni aj ten ster z močovej rúry ?? Cytoskopiu ??? A hlavne ten odber pcr na atypické bakterie z moču som zvedava čo vide lebo ozaj neviem kde je u mňa problem mocaky som podchytila hned ako nadral problem v ten vikend som si nasadila monural co som od obvodnej mala pre pripad doma a potom mi daka este dalsie dve balenia po sebe tyzden bolo dobre a potom znova vsetky kutivacie z 3 rôznych labakich negativne leukocyty v moci negat . Aj kaktetie v sedimente v norme. Teda nieco vyskocilo sle ze max 154 norma je 100 ake to te je uplne v poriadku.
Co to moze byt ??? Ake si ty mala problemy ak mozem ?
@momo00 este jeden dotaz robia oni aj ten ster z močovej rúry ?? Cytoskopiu ??? A hlavne ten odber pcr na atypické bakterie z moču som zvedava čo vide lebo ozaj neviem kde je u mňa problem mocaky som podchytila hned ako nadral problem v ten vikend som si nasadila monural co som od obvodnej mala pre pripad doma a potom mi daka este dalsie dve balenia po sebe tyzden bolo dobre a potom znova vsetky kutivacie z 3 rôznych labakich negativne leukocyty v moci negat . Aj kaktetie v sedimente v norme. Teda nieco vyskocilo sle ze max 154 norma je 100 ake to te je uplne v poriadku.
Co to moze byt ??? Ake si ty mala problemy ak mozem ?
@tanika tak ja som mala problém s inkontinenciou. Tak som podstúpila operáciu. Ja som bola veľmi chorá pred rokmi a zistili mi aj astmu.
@momo00 a operácia v trencine na urológii ??? Či ? A pomohla ? Ja tiez uz troska problem a teraz ako mam po zápale mocakov 😞
@tanika bola som cez urológiu v TN, no môj gynekológ mi potom povedal, že na gynekologickým sú lepší. A neprešlo mi to celkom. Ja som už mala zmiešanú inkontinenciu. Tak ak chceš toto riešiť, tak radšej na gynekológii. Na urológii som zostala sama na izbe po operácii a tam nikto za mnou neprišiel celé hodiny a nedali mi zvonček. Mala som lokálnu anestéziu a nemohla som si zavolať pomoc. Strašné bolesti som mala. Vtedy som nemohla ani vstať z postele, to sa nesmie. Ani vodu mi nemal kto podať.A ešte som bola na samom konci chodby, nepomohlo ani kričať.A čo som potom počula, tak na gynekológii stále chodili sestričky.
@veronika356_ ahoj, myslíš toho na námestí?
Ak hej bola som tam s malým, ale ešte cca 4 roky dozadu.

On je aj v Trenčíne. V novom meste nad Váhom sú iba tri dni v týždni aj to pokaždé iný doktor. Všetci sú tam dobrý. Ja som už síce dávno dospelá. Ale prístup tam je k pacientom slušný aj zo strany sestričiek aj doktorov