Skúsenosti s endokrinológom MUDr. Matejom Bielikom
Zdravím.. mudr Matej Bielik endokrinolog mate s nim skúsenosti prosim ? Nasla som ho na stranke Top doktor a ma relatívne rýchly termín začiatok júna.. co oproti iným kde som volala aj 2, 3 mesiace . Dakujem za info 🙂
V novom meste? Chodila som k nemu 2 roky. Jeho som videla len raz na druhej návšteve, keď mi robil sono.
@vevebono ano našla som ho na topdoktor objendnaie 39 euro ale zvažujem uz asi skorší termín nenájdem.. keďže mam odporúčanie od primára ORL a mam dôveru poisťovňu nemala by som nič platiť ci ? 🙂
Ja som neplatila vôbec. Mala som výmenný lístok od gynekologicky
A tiež mam dôveru
Ja som unho bola raz, viac x som nepotrebovala, zavolala som mu a termin mi dal zo dna na den, neplatila som nic.
Ja som unho bola raz, viac x som nepotrebovala, zavolala som mu a termin mi dal zo dna na den, neplatila som nic.
@adka3321 ano a aj vám založil kartu aj keď ste tam bola len raz ?
To si uz veru nepamatam, ja som tam bola asi 4 roky dozadu.
@adka3321 skus tam zavolat, ma velmi sikovnu sestricku, ambulancia funguje organizacne uplne super. Odpovedaju na smsky, zavolaju naspat ak nemohli zdvihnut. Ja som mala vymenny listok od gynekologa, vzali ma rychlo a neplatila som nic.
Dobrý deň, chodím k menu vyše 5r sestrička veľmi milá . Aj Dr. Zo začiatku bol taký no skúpi na slovo , ale posledné 2-3 r je aj on milý, popýtať sa trpezlivo odpovie. Neplatí sa za objednanie , mohli ste im zavolať alebo sms . (Cez stránku top doktor sa plati. ).
Dobrý deň, chodím k menu vyše 5r sestrička veľmi milá . Aj Dr. Zo začiatku bol taký no skúpi na slovo , ale posledné 2-3 r je aj on milý, popýtať sa trpezlivo odpovie. Neplatí sa za objednanie , mohli ste im zavolať alebo sms . (Cez stránku top doktor sa plati. ).
@weronka92 no už neskoro už som to zaplatila vtedy :(

V novom meste? Chodila som k nemu 2 roky. Jeho som videla len raz na druhej návšteve, keď mi robil sono.