icon

Ubytovanie na Big Summer fest v Novom Meste nad Váhom

zuzicka256
19. máj 2025

Ahojte. 1.8. sa začína festak. Stále zháňame s kamoskami ubytko na jednu noc 🙏🏻 je to tam uz beznadejne 😅 akoze stanovat sa isto este bude dat, ale radsej by sme s babami spali v posteli a na vecer zamknute v sukromi 😊 teda je tu niekto kto idete? Ako riesite ubytko? Da sa este vobec niekde poblizku ubytovat a aby to nestalo majetok? Dakujem 😊

marth16
19. máj 2025

@zuzicka256 sme na tom rovnako. Tam sa asi dopravime hromadnou dopravou a v noci po nás príde manžel niektorej z nás.....

zuzicka256
autor
20. máj 2025
@marth16

@zuzicka256 sme na tom rovnako. Tam sa asi dopravime hromadnou dopravou a v noci po nás príde manžel niektorej z nás.....

@marth16 ved to, pozerala som aj spoje keby ze ideme z vacsej dialky. To by nebol problem. Ale kedze ideme az z Michaloviec tak to ubytko nam treba tak ci tak. Nuz rozhodila som siete, snad sa nieco pritrafi 🙏🏻 dalo by sa aj spojit pripadne kebyze aj nieco vacsie sa naslo mozno 🤔

katkakuch1
20. máj 2025
@zuzicka256

@marth16 ved to, pozerala som aj spoje keby ze ideme z vacsej dialky. To by nebol problem. Ale kedze ideme az z Michaloviec tak to ubytko nam treba tak ci tak. Nuz rozhodila som siete, snad sa nieco pritrafi 🙏🏻 dalo by sa aj spojit pripadne kebyze aj nieco vacsie sa naslo mozno 🤔

@zuzicka256 ubytovňa Milex nemá voľné v tom čase? Akože som z mesta ale absolútne neviem, kde by sa dalo takto prespať 🤷🫣

zuzicka256
autor
20. máj 2025
@katkakuch1

@zuzicka256 ubytovňa Milex nemá voľné v tom čase? Akože som z mesta ale absolútne neviem, kde by sa dalo takto prespať 🤷🫣

@katkakuch1 ja som pozerala aj toto. Ale nie je to daleko na vodu? A recenzie su tiez hrozne, mam obavy trosku 😬 poznas niekoho kto tam uz bol? 🙏🏻

vandica
20. máj 2025

@zuzicka256 no podľa mňa celé NM je ohľadne ubytovania nič moc. Ak by ste chceli skúste Trenčianske Bohuslavice, su tam dva penzióny na ubytovanie. Zo zelenej vody taxíkom do 15min cesta.

zuzicka256
autor
20. máj 2025
@vandica

@zuzicka256 no podľa mňa celé NM je ohľadne ubytovania nič moc. Ak by ste chceli skúste Trenčianske Bohuslavice, su tam dva penzióny na ubytovanie. Zo zelenej vody taxíkom do 15min cesta.

@vandica pozerala som, vsetko pise obsadene 🙏🏻 zopar penzionov sme uz aj obvolali, ale tie za lepsie ceny su uz naplnene. Hladala som nieco aspon okolo 100€, lebo uz listok je supa a cesta je tiez nakladna 🙄 A my nieze sme si to nechavali na poslednu chvilu, ale nedavno sme na to narazili a ze reku, musime ist! 😁 A hla ubytko nezozenieme nakoniec 😒 ale dakujem za reakciu, zlata si 🌹

zuzicka256
autor
20. máj 2025
@katkakuch1

@katkakuch1 i ked dialka ani nevadi, stale to je viac menej v meste, ale tie recenzie ma teda vystrasili riadne 😅 Ja nemam nic proti robotnikom a tak, vyrastla som medzi fuskarmi, ale viem ako sa spravaju a nerady by sme sa dostali do uzkych 🥶

kikadzi
21. máj 2025
@zuzicka256

@katkakuch1 i ked dialka ani nevadi, stale to je viac menej v meste, ale tie recenzie ma teda vystrasili riadne 😅 Ja nemam nic proti robotnikom a tak, vyrastla som medzi fuskarmi, ale viem ako sa spravaju a nerady by sme sa dostali do uzkych 🥶

@zuzicka256 na Airbnb nieje nič voľne?

zuzicka256
autor
21. máj 2025
@kikadzi

@zuzicka256 na Airbnb nieje nič voľne?

@kikadzi najblizsie piestany

katkakuch1
21. máj 2025
@zuzicka256

@katkakuch1 ja som pozerala aj toto. Ale nie je to daleko na vodu? A recenzie su tiez hrozne, mam obavy trosku 😬 poznas niekoho kto tam uz bol? 🙏🏻

@zuzicka256 nepoznám nikoho konkrétneho, kto by tam bol. Skúste sa na fb pridať do skupiny Priznania Novomešťanov a napíšte, pre koľko ľudí hľadáte a kedy ubytko. Tuším som videla tam, že tiež niekto zháňal kvôli tomuto festivalu ubytko a písali im tam komenty. Možno tak nájdete 🙂

zuzicka256
autor
22. máj 2025
@katkakuch1

@zuzicka256 nepoznám nikoho konkrétneho, kto by tam bol. Skúste sa na fb pridať do skupiny Priznania Novomešťanov a napíšte, pre koľko ľudí hľadáte a kedy ubytko. Tuším som videla tam, že tiež niekto zháňal kvôli tomuto festivalu ubytko a písali im tam komenty. Možno tak nájdete 🙂

@katkakuch1 uz som zohnala, dakujem pekne 🌹

25zuzu25
13. jún 2025
@zuzicka256

@katkakuch1 uz som zohnala, dakujem pekne 🌹

@zuzicka256 a kde ste zohnali?