icon

Aké máte skúsenosti s gynekologičkou MUDr. Katarínou Farulovou?

kikuskaa31
15. jan 2025

Dobrý deň, chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s pani doktorkou? Chcela by som prestúpiť, neviem sa rozhodnúť, ktorá je dobrá doktorka.

suzitok
15. jan 2025

Ahoj, skôr by ti poradili v skupine Nové Zámky. Ja tiež zvažujem, že by som k nej prešla, teraz otvárali novú ambulanciu spolu s MUDr.Korčokom. A MUDr.Koprdová tiež prijíma, ona nahradí MUDr.Muránskeho, už tam niektoré dni ordinuje.

monikabotosova
15. jan 2025

@kikuskaa31 keďže ona bola primárka v nemocnici na gynekologicko-pôrodnickom oddelení tak podľa mňa ako lekárka je skvela, ale mne ako človek nesadla. Keď som bola tehotná, jeden deň mi bolo veľmi zle, hnačky, vracanie a malý sa celý deň nehýbal. Bola som z toho nesvoja, tak ma nakoniec priateľ zobral do nemocnice, Farulova len prekrucala očami a spýtala sa ma veľmi nepríjemne, prečo si myslím, že môjmu dieťaťu voľačo je. Tak som jej povedala, že nemyslím, len ho chcem dať skontrolovať. Viac sa so mnou nebavila. Nastastie bolo všetko ok. Plus koľkokrát som mala poradňu, nedostala som od nej nikdy žiadny úsmev, ani milé slovo, len dobrý deň a dovidenia. Takže mne ako človek vôbec nesedí, ale stále verím, že ako lekárka je špičková.

suzitok
15. jan 2025

@monikabotosova Ďakujem pekne takýto prístup k tehotnej žene, ktorá má obavy o svoje dieťatko... 😠 ..až ma zmrazilo...

kiwwik
Autor odpoveď zmazal
ivana_amrich
14. jún 2025

Milá pani / slečna, ak Vám môžem poradiť, z vlastnej skúsenosti v našej rodine, nie.

kikuskaa31
autor
10. júl 2025
@ivana_amrich

Milá pani / slečna, ak Vám môžem poradiť, z vlastnej skúsenosti v našej rodine, nie.

@ivana_amrich a čo sa stalo ak sa môžem spytat?

sabzel
19. sep 2025

Aku gynekologicku odporucata v NZ alebo v okoli?