icon

Aké máte skúsenosti s pedagógmi na SZŠ v Nových Zámkoch?

ebaba
13. máj 2026

Ahojte, aké máte skúsenosti na Strednéj Zdravotnej škole v Nových Zámkoch s pedagógmi,? Vďaka za odpovede

lindusss2016
13. máj 2026

@ebaba to je zvlastna otazka. Pedagógovia su ludske osobnosti, jazdy je jedinecny. S niektorymi mam skvele skusenosti, s niektorymi menej skvele 🤭 Mnohych poznám osobne uz roky. Nikto tam vsak nerobi problemy studentom len tak z nudy, alebo na co s avlastne pytas?

anonym_6f0b06
13. máj 2026
@lindusss2016

@ebaba to je zvlastna otazka. Pedagógovia su ludske osobnosti, jazdy je jedinecny. S niektorymi mam skvele skusenosti, s niektorymi menej skvele 🤭 Mnohych poznám osobne uz roky. Nikto tam vsak nerobi problemy studentom len tak z nudy, alebo na co s avlastne pytas?

@lindusss2016 no pýta sa, lebo chce trošku poohovarat a pozbierať info na ďalšie okydkavanie, zrejme má nejaké študijné problémy.

o__o
13. máj 2026

Ja len dobre 🙂

ebaba
autor
14. máj 2026
@lindusss2016

@lindusss2016 chcem tam dať dcéru študovať len preto sa pýtam aká je úroveň

ebaba
autor
14. máj 2026
@anonym_6f0b06

@lindusss2016 no pýta sa, lebo chce trošku poohovarat a pozbierať info na ďalšie okydkavanie, zrejme má nejaké študijné problémy.

@anonym_6f0b06 prečo by som kydala, hneď netreba obviňovať, dcéru tam chcem dať študovať, tak sa pýtam na uroven

ebaba
autor
14. máj 2026
@anonym_6f0b06

@anonym_6f0b06 nie vôbec, chcem tam dať dcéru študovať

ebaba
autor
14. máj 2026
@o__o

Ja len dobre 🙂

@o__o super

ebaba
autor
14. máj 2026
@anonym_6f0b06

@anonym_6f0b06 chcem tam dať dcéru študovať , netreba hneď súdit dakujem

lindusss2016
14. máj 2026
@ebaba

@lindusss2016 chcem tam dať dcéru študovať len preto sa pýtam aká je úroveň

@ebaba tak ja som ani nemyslela,.ze v zlom, ale tak tazko hodnotit ucitelov ako celok, kazdy je iny, niekto jej sadne viac, niekto menej. Ale nemyslim, ze by tam boli nejaki, ktori by mali odradzat deti od studia. Skor naopak.

anonym_c28fcd
14. máj 2026

Ale prihlášky sa už podávali, prijímačky zrealizovali. Trochu meškáš.....

ebaba
autor
14. máj 2026
@lindusss2016

@ebaba tak ja som ani nemyslela,.ze v zlom, ale tak tazko hodnotit ucitelov ako celok, kazdy je iny, niekto jej sadne viac, niekto menej. Ale nemyslim, ze by tam boli nejaki, ktori by mali odradzat deti od studia. Skor naopak.

@lindusss2016 ďakujem pekne

ebaba
autor
14. máj 2026

Ďakujem veľmi pekne, milé komenty a ľudskosť, ♥️

bielasovicka
14. máj 2026
@ebaba

@ebaba ved včera si písala ze tam chceš ísť ty. Teraz už tvoja dcéra?

vler
14. máj 2026

@ebaba trocha cudna otazka. Po prve, chce tam dcera ist? Po druhe, viac ako skusenost s pedagogmi by ma zaujimala perspektiva vystudovaneho odboru a buduce moznosti uplatnenia sa na pracovnom trhu

ebaba
autor
14. máj 2026
@bielasovicka

@ebaba ved včera si písala ze tam chceš ísť ty. Teraz už tvoja dcéra?

@bielasovicka aj ja aj dcéra, budeme sa motivovať

aurelia2000
15. máj 2026
@ebaba

@ebaba Ty si samá ľudskosť a dobro, ale anonymne poohovarat učiteľov na verejnom fóre sa ti zachcelo. Len v dobrom pravdaže, ty ľudskosť.

ebaba
autor
15. máj 2026
@aurelia2000

@ebaba Ty si samá ľudskosť a dobro, ale anonymne poohovarat učiteľov na verejnom fóre sa ti zachcelo. Len v dobrom pravdaže, ty ľudskosť.

@aurelia2000 nikoho som neohovarala, pýtala som sa na úroveň,čo tu zvelicujes ukľudní sa prosím ta

ebaba
autor
15. máj 2026
@lindusss2016

ebaba
autor
15. máj 2026
@anonym_6f0b06

@anonym_6f0b06 vôbec nie kľud

ebaba
autor
15. máj 2026
@lindusss2016

@lindusss2016 sme z Ba ja a dcéra a sťahujeme sa do Zamkou preto sa informujeme, obe sme prijaté ona na denné a ja na externé štúdium... tak som sa len pýtala z každého nového má človek obavy a tu niektoré útočia ako zmyslov zbavené ďakujem za info♥️

ebaba
autor
15. máj 2026

Ako sa to tu maže?

tintinka009
Včera o 19:06

@ebaba ahoj... Za mňa čo som tam študovala odbor masér mám len tie najlepšie spomienky či na profesorov, veľmi milí ochotní, proste ľudskí fakt ešte lepší ako na základnej keď porovnám...tu som sa cítila výborne celé 4r nebol žiadny profesor s ktorým by som mala nejaký problém alebo čo, tým pádom ma to učenie aj bavilo lebo tí profesori sú tam naozaj výborní, povzbudzujú študentov v čom sú dobrí a na nikoho netlačia 🥰👌 ak tam chcete dať dcéru neviem na aký odbor tak len dobre urobíte lebo neviem či na každej takejto škole zdravotnej sú takíto skvelí ľudia ❤️

ebaba
autor
Dnes o 10:11
@tintinka009

@ebaba ahoj... Za mňa čo som tam študovala odbor masér mám len tie najlepšie spomienky či na profesorov, veľmi milí ochotní, proste ľudskí fakt ešte lepší ako na základnej keď porovnám...tu som sa cítila výborne celé 4r nebol žiadny profesor s ktorým by som mala nejaký problém alebo čo, tým pádom ma to učenie aj bavilo lebo tí profesori sú tam naozaj výborní, povzbudzujú študentov v čom sú dobrí a na nikoho netlačia 🥰👌 ak tam chcete dať dcéru neviem na aký odbor tak len dobre urobíte lebo neviem či na každej takejto škole zdravotnej sú takíto skvelí ľudia ❤️

@tintinka009 ďakujem veľmi pekne, teším sa