Aké máte skúsenosti s pedagógmi na SZŠ v Nových Zámkoch?
Ahojte, aké máte skúsenosti na Strednéj Zdravotnej škole v Nových Zámkoch s pedagógmi,? Vďaka za odpovede
@ebaba to je zvlastna otazka. Pedagógovia su ludske osobnosti, jazdy je jedinecny. S niektorymi mam skvele skusenosti, s niektorymi menej skvele 🤭 Mnohych poznám osobne uz roky. Nikto tam vsak nerobi problemy studentom len tak z nudy, alebo na co s avlastne pytas?
@lindusss2016 no pýta sa, lebo chce trošku poohovarat a pozbierať info na ďalšie okydkavanie, zrejme má nejaké študijné problémy.
@ebaba to je zvlastna otazka. Pedagógovia su ludske osobnosti, jazdy je jedinecny. S niektorymi mam skvele skusenosti, s niektorymi menej skvele 🤭 Mnohych poznám osobne uz roky. Nikto tam vsak nerobi problemy studentom len tak z nudy, alebo na co s avlastne pytas?
@lindusss2016 chcem tam dať dcéru študovať len preto sa pýtam aká je úroveň
@lindusss2016 no pýta sa, lebo chce trošku poohovarat a pozbierať info na ďalšie okydkavanie, zrejme má nejaké študijné problémy.
@anonym_6f0b06 prečo by som kydala, hneď netreba obviňovať, dcéru tam chcem dať študovať, tak sa pýtam na uroven
@anonym_6f0b06 nie vôbec, chcem tam dať dcéru študovať
@anonym_6f0b06 chcem tam dať dcéru študovať , netreba hneď súdit dakujem
@lindusss2016 chcem tam dať dcéru študovať len preto sa pýtam aká je úroveň
@ebaba tak ja som ani nemyslela,.ze v zlom, ale tak tazko hodnotit ucitelov ako celok, kazdy je iny, niekto jej sadne viac, niekto menej. Ale nemyslim, ze by tam boli nejaki, ktori by mali odradzat deti od studia. Skor naopak.
Ale prihlášky sa už podávali, prijímačky zrealizovali. Trochu meškáš.....
@ebaba tak ja som ani nemyslela,.ze v zlom, ale tak tazko hodnotit ucitelov ako celok, kazdy je iny, niekto jej sadne viac, niekto menej. Ale nemyslim, ze by tam boli nejaki, ktori by mali odradzat deti od studia. Skor naopak.
@lindusss2016 ďakujem pekne
Ďakujem veľmi pekne, milé komenty a ľudskosť, ♥️
@ebaba ved včera si písala ze tam chceš ísť ty. Teraz už tvoja dcéra?
@ebaba ved včera si písala ze tam chceš ísť ty. Teraz už tvoja dcéra?
@bielasovicka aj ja aj dcéra, budeme sa motivovať
Ďakujem veľmi pekne, milé komenty a ľudskosť, ♥️
@ebaba Ty si samá ľudskosť a dobro, ale anonymne poohovarat učiteľov na verejnom fóre sa ti zachcelo. Len v dobrom pravdaže, ty ľudskosť.
@ebaba Ty si samá ľudskosť a dobro, ale anonymne poohovarat učiteľov na verejnom fóre sa ti zachcelo. Len v dobrom pravdaže, ty ľudskosť.
@aurelia2000 nikoho som neohovarala, pýtala som sa na úroveň,čo tu zvelicujes ukľudní sa prosím ta
@lindusss2016 super
@anonym_6f0b06 vôbec nie kľud
@lindusss2016 sme z Ba ja a dcéra a sťahujeme sa do Zamkou preto sa informujeme, obe sme prijaté ona na denné a ja na externé štúdium... tak som sa len pýtala z každého nového má človek obavy a tu niektoré útočia ako zmyslov zbavené ďakujem za info♥️
@ebaba ahoj... Za mňa čo som tam študovala odbor masér mám len tie najlepšie spomienky či na profesorov, veľmi milí ochotní, proste ľudskí fakt ešte lepší ako na základnej keď porovnám...tu som sa cítila výborne celé 4r nebol žiadny profesor s ktorým by som mala nejaký problém alebo čo, tým pádom ma to učenie aj bavilo lebo tí profesori sú tam naozaj výborní, povzbudzujú študentov v čom sú dobrí a na nikoho netlačia 🥰👌 ak tam chcete dať dcéru neviem na aký odbor tak len dobre urobíte lebo neviem či na každej takejto škole zdravotnej sú takíto skvelí ľudia ❤️
@ebaba ahoj... Za mňa čo som tam študovala odbor masér mám len tie najlepšie spomienky či na profesorov, veľmi milí ochotní, proste ľudskí fakt ešte lepší ako na základnej keď porovnám...tu som sa cítila výborne celé 4r nebol žiadny profesor s ktorým by som mala nejaký problém alebo čo, tým pádom ma to učenie aj bavilo lebo tí profesori sú tam naozaj výborní, povzbudzujú študentov v čom sú dobrí a na nikoho netlačia 🥰👌 ak tam chcete dať dcéru neviem na aký odbor tak len dobre urobíte lebo neviem či na každej takejto škole zdravotnej sú takíto skvelí ľudia ❤️
@tintinka009 ďakujem veľmi pekne, teším sa