Aké sú najlepšie taxi služby v Nových Zámkoch?
Chystám sa do NZ, prídem vlakom na stanicu a potom potrebujem ísť necelých 10 minút autom. Ešte som nikdy v NZ nebola, tak neviem, či si mám priamo zo stanice vziať taxík? Nebude to potom mega predražené, ako sa deje často v Bratislave? Alebo máte nejaké overené taxi tam, ktoré odporúčate, nech sa neobabrem? Vďaka.
@anonym_autor ideš len v rámci mesta?
@anonym_autor ideš len v rámci mesta?
@lindusss2016
@anos18 idem v rámci mesta, na ulicu Pavla Blahu, ma to byť blízko centra. Ako 15e mi príde dosť prestrelka suma
Keď len v rámci mesta, tak to bude málo. Keď do niektorej z okolitých dedín tak 15+ V Zámkoch chodievali taxíky za 3€ v rámci mesta, je pravda, že pred pár rokmi... Nech je to aj raz toľko teraz, stále to nie je nič hrozné. V rámci mesta majú mnohí jednotnú sumu.
@lindusss2016
@anos18 idem v rámci mesta, na ulicu Pavla Blahu, ma to byť blízko centra. Ako 15e mi príde dosť prestrelka suma
@anonym_autor keď v rámci mesta, tak to nebude viac ako 4-5 eur. Dávno som nebola taxíkom, takže momentálne nemám prehľad, ale viac to nebude.
@anonym_autor v rámci mesta sú to 4 €. Taxíky stoja aj pred stanicou alebo si môžete aj zavolať taxi, nájdete na nete. Ja využívam AB taxi.
@lindusss2016
@anonym_autor tak napisala si, ze ides odtial 10 min, myslela som, ze mjmo mesto. Na p.blahu je to kusok a ceny su rozne podla spolocnosti a podla casu, vikendy mavaju priplatky 0,50€. Bezne je cena 3-4€. Na P. Blahu dojdes aj pesi, ak nemas batozinu.
Oki, vďaka za rady vsetkym
Oki, vďaka za rady vsetkym
@anonym_autor ak treba hodím ťa , som žena takže bez obáv
Od stanice je p.blahu kúsok a netreba nič platiť
Treba pomáhať keď sa dá takže ak treba som tu
@anonym_autor ak treba hodím ťa , som žena takže bez obáv
Od stanice je p.blahu kúsok a netreba nič platiť
Treba pomáhať keď sa dá takže ak treba som tu
@bbwwoman jeej, ty si aká zlatá ❤️ ďakujem pekne za ponuku, ja si tam pekne obehnem tie taxíky, keď už viem cca v akej cene sa hybu. Ale veľmi milé od teba 🙂
V nz funguje aj Bolt momentalne cca okolo 1,50-2€
V nz funguje aj Bolt momentalne cca okolo 1,50-2€
@renusssska fakt len za takú cenu ? Pred 2-3 rokmi keď som ešte nemala vodičák som využívala stále taxi a nenormálne čo pýtali
Najmenej 3,5-5,5€ v meste ! Nočné a víkendové príplatky ...špinavé auta ..neochota ....bol jeden súkromník meno si nespomeniem ale jediný mal čisté auto ukážkovo a aj správanie
@renusssska fakt len za takú cenu ? Pred 2-3 rokmi keď som ešte nemala vodičák som využívala stále taxi a nenormálne čo pýtali
Najmenej 3,5-5,5€ v meste ! Nočné a víkendové príplatky ...špinavé auta ..neochota ....bol jeden súkromník meno si nespomeniem ale jediný mal čisté auto ukážkovo a aj správanie
@bbwwoman ano este zatial tolkoto lebo sa tu Bolt iba rozbieha potom pojde hore aj ten 🙂

@anonym_autor skus rovno napisat, kam ides. Ale 10 min autom by mohlo byt odhadom okolo 15€. Treba sa spytat viacerych taxikarov, vyber najlepsiu cenu