Aktuálne informácie o švédskych stoloch v Pandách Nové Zámky?
Ahojte, boli ste niekto teraz v tej pande pri širine ? Už sme tam neboli hádam aj 10 rokov ,fungujú ešte švédske stoly ? Ak áno tak od kedy do kedy ich majú ? A cenovo sa to teraz ako pohybuje ?
Tam som počula také recenzie, že sa na Vás pozerajú koľko krát si naberáte a že sa tam cítili nepríjemne skrz toto správanie obsluhy a majiteľa ..tak len kvôli tomu som ani mr.linn nezvažovala
Tam som počula také recenzie, že sa na Vás pozerajú koľko krát si naberáte a že sa tam cítili nepríjemne skrz toto správanie obsluhy a majiteľa ..tak len kvôli tomu som ani mr.linn nezvažovala
@anonym_autor my sme taky problem nemali a to sa teda manzel otoci aj 2x. Uplne v pohode obsluha. Treba sa sustredit na jedlo a nie na pohlady ostatnych😀
My sme boli upozornení,aby sme si toľko nenaberali.Balíme si,neviete vziať viac, ako sa mestí.Človek tam už ani chodiť nemá chuť, ale fakt je,že varia chutne,z Pandy mi bolo naposledy zle.

@anonym_autor nič moc
Ale choďte do Mr.Lin
To je nové vedľa linparku aj aj FB sú
Každý deň švédske od 10-14 hod
Normálne menu švédske 8,90€
Máte tam krabie mäso chobotnice aj klasickú činu ale naozaj výber aj veľa noviniek oproti klasickej Číne čo poznáme
Sushi švédske menu 10,90€ zjete koľko chcete
Bola som viac krát a chuťovo super