icon

Aktuálne informácie o švédskych stoloch v Pandách Nové Zámky?

16. mar 2026

Ahojte, boli ste niekto teraz v tej pande pri širine ? Už sme tam neboli hádam aj 10 rokov ,fungujú ešte švédske stoly ? Ak áno tak od kedy do kedy ich majú ? A cenovo sa to teraz ako pohybuje ?

anonym_7d3532
17. mar 2026

@anonym_autor nič moc
Ale choďte do Mr.Lin
To je nové vedľa linparku aj aj FB sú
Každý deň švédske od 10-14 hod
Normálne menu švédske 8,90€
Máte tam krabie mäso chobotnice aj klasickú činu ale naozaj výber aj veľa noviniek oproti klasickej Číne čo poznáme
Sushi švédske menu 10,90€ zjete koľko chcete
Bola som viac krát a chuťovo super

nikolanz
17. mar 2026

Za mna urcite Mr.Lin, inam by som nesla, zvykneme chodit s manzelom a chuti nam velmi.

autor
18. mar 2026

Tam som počula také recenzie, že sa na Vás pozerajú koľko krát si naberáte a že sa tam cítili nepríjemne skrz toto správanie obsluhy a majiteľa ..tak len kvôli tomu som ani mr.linn nezvažovala

nikolanz
18. mar 2026
@anonym_autor

Tam som počula také recenzie, že sa na Vás pozerajú koľko krát si naberáte a že sa tam cítili nepríjemne skrz toto správanie obsluhy a majiteľa ..tak len kvôli tomu som ani mr.linn nezvažovala

@anonym_autor my sme taky problem nemali a to sa teda manzel otoci aj 2x. Uplne v pohode obsluha. Treba sa sustredit na jedlo a nie na pohlady ostatnych😀

anonym_b20ab0
27. mar 2026

My sme boli upozornení,aby sme si toľko nenaberali.Balíme si,neviete vziať viac, ako sa mestí.Človek tam už ani chodiť nemá chuť, ale fakt je,že varia chutne,z Pandy mi bolo naposledy zle.