icon

Hľadám kamaráta na pivo a športové večery v Nových Zámkoch

7. sep 2026

Možno je to trochu zvláštne, ale som chlap, ktorý hľadá chlapa.
Nie na kultúru, nie na tancovanie a už vôbec nie na večné filozofovanie o zmysle života.
Som z Nových Zámkov a som veľký sťa hora. Motorkár, futbalista, športový typ. Mám rád šport, grilovanie, benzín, poriadny futbal, hokej, formulu a večery, keď sa človek nemusí na nič hrať. A tak hľadám niekoho podobného. Chlapa ako hora. Ideálne tiež z Nových zámkov, alebo okolia. Niekoho, s kým sa dá sadnúť ku grilu, otvoriť basu piva a pozerať, ako sa na obrazovke naháňajú monoposty, lietajú góly, alebo padajú hokejisti na ľad.
A medzi tým prebrať život tak, ako to chlapi občas robia, ohovoriť ženy, pochváliť sa, ktorá nás kedy dostala do problémov, ktorá nám zostala v hlave a kto má akú skúsenosť. Vymieňať si rady, príhody a zážitky s nimi, pri ktorých sa človek najprv smeje a potom si potichu povie... Do prdele, na toto som už úplne zabudol. Obaja môžeme obdivovať ženskú krásu , športovkyne, atletky, gymnastky, ženské tvary, ladnosť pohybu. Nie preto, aby sme sa tvárili ako odborníci, ale preto, že sme jednoducho chlapi a vieme oceniť, keď je na čo pozerať. Takže ak si veľký chlap s veľkým srdcom, máš rád motorky, šport, grilovanie, pivo, formulu 1, futbal či hokej a nevadí ti občasná chlapská debata o ženách a živote, alebo máš takého manžela doma? možno sme práve tí dvaja, ktorí by si mohli rozumieť.
Ja hľadám druhého bráchu. Ty možno hľadáš kamaráta. A možno z toho vznikne práve to obyčajné chlapské priateľstvo, ktoré človek začne oceňovať až vtedy, keď mu chýba. .......Nové Zámky a okolie.........
Ak si chlap ako hora, alebo máš takého doma a chceš sa ho zbaviť každy deň na pol dňa, ozvi sa.

Strana
z2
anonym_a63c89
7. sep 2026

Myslíš, že na fóre, pre najmä mamičky, nájdeš, čo hľadáš?

autor
7. sep 2026
@anonym_a63c89

Myslíš, že na fóre, pre najmä mamičky, nájdeš, čo hľadáš?

@anonym_a63c89 tak kto ho bude lepšie poznať ako jeho žena? a tá je predsa tu.

anonym_c27d69
7. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Napadol mi film Skrotena hora 😁

autor
7. sep 2026
@anonym_c27d69

@anonym_autor Napadol mi film Skrotena hora 😁

@anonym_c27d69 to nehrozí

anonym_a63c89
7. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Myslíš, že jeho žena bude sprostredkovateľ

autor
7. sep 2026
@anonym_a63c89

@anonym_autor Myslíš, že jeho žena bude sprostredkovateľ

@anonym_a63c89 čo je na tom nenormálne? aj moja to sem teraz píše za mňa.

anonym_a7acf3
7. sep 2026

@anonym_autor tu ťa ukameňujú, aj keď si chlap jak hora a myslel by si to akokoľvek dobre.

anonym_173837
7. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to som zvedava ktora zena odtialto ti posle svojho muza, aby s tebou griloval, pil pivo a nadaval na zeny 😆

domkakvet
7. sep 2026

@anonym_autor dnes tu jedna pisala, ze jej muz beha za muzmi, ale neviem, ci hladas aj nieco viac, ale asi hej, ked ze ti zalezi aj na vzhlade.

autor
7. sep 2026
@anonym_173837

@anonym_autor to som zvedava ktora zena odtialto ti posle svojho muza, aby s tebou griloval, pil pivo a nadaval na zeny 😆

@anonym_173837 ved aj vy tu nadávate na nás.

petronelag
7. sep 2026

@anonym_autor Tak ja by som to mužovi neodporúčala každý deň, to stačí raz za týždeň, takéto posedenie, však má aj robotu doma, niekedy aj z roboty niečo dorobiť.

anonym_a63c89
7. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_a63c89 čo je na tom nenormálne? aj moja to sem teraz píše za mňa.

@anonym_autor No, neviem.Vacsina mužov má svojich kamarátov a ich voľný čas si nárokujú aj ich manželky,deti a často aj rodičia

anonym_173837
7. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_173837 ved aj vy tu nadávate na nás.

@anonym_autor tak ale negrilujeme a neopijame sa.... A ani tu formulu nekukame...

anonym_c007fd
7. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no iste, ktora zena dohodne svojmu chlapovi kamarata, s ktorym budu grilovat, pivko popijat, hanbate fotecky komentovat, vlastne zeny ohovarat... kazdy den na pol dna, miesto toho aby sa venoval jej, detom, domacnosti. No iste, vsetky sa potrhaju
Hej hej, tvoja zena za teba pise, Iste ti zhana kamarata aby sa to zbavila na pol dna. To vykladaj konovi, nie na Konovi.
Muj ty kvitku🙄
Ozaj, tak mi napadlo, tieto cinnosti nemozes vykonavat s kamaratom vysky 170, mierne plesatym, vychrtlym? Naozaj na pokec musi kamarat splnat aj poziadavky na vizaz? Alebo mas s nim aj nejake ine umysly?

morpheuss
7. sep 2026

Zabudol si dať na koniec príspevku "no homo"

earlgrey
7. sep 2026
@morpheuss

Zabudol si dať na koniec príspevku "no homo"

@morpheuss ideš do toho? 😁

anonym_edce7f
7. sep 2026
@earlgrey

@earlgrey Miro nemôže, je z Košíc a ušpinili by sa mu jeho biele nohavice.

anonym_1994f0
7. sep 2026

Takéhoto kamoša=parťáka ťažko najdeš na nejakom diskusnom fóre, to si musíš vybudovať ako hocijaký iný vzťah. Ja mam kamošov z detstva a mladosti, to sú ľudia čo ma poznajú, aj moje chyby a pred nimi sa nemusím pretvarovať. Ja zas poznám ich, takže sa bavíme otvorene a to je uplne super. Tým chcem povedať, že takýchto partákov som si cielene nehľadal, proste to prišlo socializovaním od mlada, kde sme sa už posunuli do tejto roviny a už sa teraz len občas stretneme, pospomíname a pokecáme.

earlgrey
7. sep 2026
@anonym_edce7f

@anonym_edce7f on nie je Miro 🤣🤣🤣

anonym_6761c1
7. sep 2026

kde sa flaka unbeholfen? Tiez je velky ako hora. Tu ma wingmena ... Z Galanty do Novych zamkov je to, akoby kamenom dohodil. Prebrali by pri base piva a mekaci, ako balit zenske.

anonym_6761c1
7. sep 2026

@podvody, ides bracho ...
Jaj, ten nestastnik sa uz zase zmazal. Tak dame mu 2 tyzdne, ked sa objavi ...

anonym_30681b
7. sep 2026
@anonym_edce7f

@anonym_edce7f To ho tak dobre poznáš, že vieš jeho meno aj to, odkiaľ je?

anonym_edce7f
7. sep 2026
@anonym_30681b

@anonym_edce7f To ho tak dobre poznáš, že vieš jeho meno aj to, odkiaľ je?

@anonym_30681b jasné, Miro alias Morpheuss je člen. Tento nick má už veľa, veľa rokov... všade...

anonym_30681b
7. sep 2026
@anonym_edce7f

@anonym_30681b jasné, Miro alias Morpheuss je člen. Tento nick má už veľa, veľa rokov... všade...

@anonym_edce7f Mne tu jedna tvrdila, že jeho pôvodný nick bol marseillefan.

anonym_edce7f
7. sep 2026
@anonym_30681b

@anonym_edce7f Mne tu jedna tvrdila, že jeho pôvodný nick bol marseillefan.

@anonym_30681b nie tu, on takto vystupuje kade tade. A tým svojím štýlom je nezabudnuteľný. Miestny tragéd.

earlgrey
7. sep 2026
@anonym_edce7f

@anonym_30681b nie tu, on takto vystupuje kade tade. A tým svojím štýlom je nezabudnuteľný. Miestny tragéd.

@anonym_edce7f Jeho meno nie je Miro 🤦‍♀️ ale kľudne si myslí, že ho poznáš 🤣🤣🤣

anonym_e9cd0c
7. sep 2026

@podvody sa už zase zmazal?
To už je diagnóza, už ma x-ty nick v priebehu krátkej doby 😳

morpheuss
7. sep 2026
@earlgrey

@earlgrey bohužiaľ, nie som chlap ako hora 😢

earlgrey
7. sep 2026
@morpheuss

@earlgrey bohužiaľ, nie som chlap ako hora 😢

@morpheuss 😁 no to teda nie si 😁 pár cm ti chýba 🤣

morpheuss
7. sep 2026
@earlgrey

@morpheuss 😁 no to teda nie si 😁 pár cm ti chýba 🤣

@earlgrey keby len pár 🤣 ale vykompenzujem to sebavedomím...

Strana
z2