icon

Je ďaleko z vlakovej stanice na kúpalisko v NZ?

64jarka64
Včera o 12:33
Strana
z2
belllinka
Včera o 12:35

@64jarka64 google mapy nefungujú?

katkaseiner
Včera o 12:38

Som od NZ, nie je to prilis daleko, v pohode sa to da pomedzi domy... ale len tipujem to na 15 minut rychlejsej chodze.
V podstate vyjdes z vlakovej stanice a tahas sa dolava. Su tam 3 mosty cez cestu a ty pod nimi prechadzas. Hned za poslednym mostom by som isla nie uz popri ceste ani neodbacat doprava, ale takou strednou cestou a potom medzi domami uz k tej Dvorskej ceste (myslim tak sa vola). Gooogle maps ti pomozu.

anonym_e64ad4
Včera o 12:40

@64jarka64 mna strasne prekvapuje ze v roku 2026 su ludia takto zaostalí

anonym_954471
Včera o 12:45

Nie je to ďaleko

anonym_f26a88
Včera o 13:10
@anonym_e64ad4

@anonym_e64ad4 bud slusna!!! Spravaj sa tak, ako by sa jednalo o tvojho rodica ci stareho rodica!!! Nie kazdy starsi clovek ovlada to, co mladsi!
Tvoje spravanie je zaostale, draha😏 a este ti tuto neempatiu dalsie aj olajkuju, hanbite sa!

motylik2559
Včera o 13:33
@anonym_e64ad4

@anonym_e64ad4 A ty si zaostala uz len za tento zaostaly komentar😀🤷‍♀️ Ako sorry, ale za to, ze je rok 2026 a v mobiloch google maps (ci ine navigacie) sa nemoze clovek opytat? Nie kazdy musi byt zdatny vo vsetkom co sa mobilov tyka. Uz som takto pani cca 60 rocnu navigovala a nemala som s tym ziaden problem - vraj kym by sa v mobile tomu dopatrala a aj pochopila ako ma, to ovela lepsie a rychlejsie pochopi, ked jej to vysvetli 2 vetami a ma po probleme a este to ma aj rychlo. Ta dnesna neochota v ludoch ako ty kvoli technologiam je ozaj o hovne🤷‍♀️

anonym_e64ad4
Včera o 13:37
@motylik2559

@anonym_e64ad4 A ty si zaostala uz len za tento zaostaly komentar😀🤷‍♀️ Ako sorry, ale za to, ze je rok 2026 a v mobiloch google maps (ci ine navigacie) sa nemoze clovek opytat? Nie kazdy musi byt zdatny vo vsetkom co sa mobilov tyka. Uz som takto pani cca 60 rocnu navigovala a nemala som s tym ziaden problem - vraj kym by sa v mobile tomu dopatrala a aj pochopila ako ma, to ovela lepsie a rychlejsie pochopi, ked jej to vysvetli 2 vetami a ma po probleme a este to ma aj rychlo. Ta dnesna neochota v ludoch ako ty kvoli technologiam je ozaj o hovne🤷‍♀️

@motylik2559 kamo ale vediet pisat na modry konik a nevediet si otvorit mapy je trosku extrem

adelusha
Včera o 13:41
@motylik2559

@motylik2559 myslim ze naucit sa pouzivat appku s mapou je uzitocnejsie, ako sa na kazdu jednu cestu pytat na soc. sietach a cakat na odpoved (ktora ani nezohladnuje aktualnu situaciu na cestach)

motylik2559
Včera o 13:43
@anonym_e64ad4

@motylik2559 kamo ale vediet pisat na modry konik a nevediet si otvorit mapy je trosku extrem

@anonym_e64ad4 kamo hovor ludom co su vedla teba. Ano otvorit MK moze byt pre niektorych ludi ovela lahsie ako vyhladavanie v google maps a to mas s tym taky problem? Ty musis byt tak premudrely clovek az ta je skoda na tejto planete🙆‍♀️😂 Presne takym ako ty sa v zivote vyhybam, pretoze napriek tomu, ze v mobile viem robit kadeco, tak premudrelí, neempatickí a neochotní ludia sa mi total priecia. Ked neradis autorke, tak laskavo nehejtuj o tom ako nieco nedokaze, lebo raz, ked si s tebou karma potyka v prave nejnevhodnejsej chvili zistis,ze tvoja povaha je blba ako stovka rura...

motylik2559
Včera o 13:45
@adelusha

@motylik2559 myslim ze naucit sa pouzivat appku s mapou je uzitocnejsie, ako sa na kazdu jednu cestu pytat na soc. sietach a cakat na odpoved (ktora ani nezohladnuje aktualnu situaciu na cestach)

@adelusha Autorka sa slusne a normalne opytala, nevidim na tom nic zle. Ti co chcu jej aj normalne poriadia. Ale naco tu pisat chujoviny ako ma nieco ovladat? Starsi ludia to nemusia vediet ovladat len za to, aby si bola spokojna ty alebo ludia tebe podobní...

doriiis
Včera o 13:55

Zober si taxík za pár €.

adelusha
Včera o 13:55
@motylik2559

@adelusha Autorka sa slusne a normalne opytala, nevidim na tom nic zle. Ti co chcu jej aj normalne poriadia. Ale naco tu pisat chujoviny ako ma nieco ovladat? Starsi ludia to nemusia vediet ovladat len za to, aby si bola spokojna ty alebo ludia tebe podobní...

@motylik2559 ty mas PMS alebo co si taka podrazdena? Preco sa vulgarne vyjadrujes, ked ja komunikujem slusne a vecne? Tu vobec nejde o moju spokojnost. Ale predsa cloveku je lepsie sa naucit nieco, co nevyzaduje extra odborne znalosti a ma to siroke vyuzitie.

anonym_82fe21
Včera o 14:04

@64jarka64 chodí počas sezóny Štrandbus, má viacej zastávok.. chodí aj naspäť..Kukni na Google odchody, podľa toho kedy prídeš vlakom..

motylik2559
Včera o 14:31
@adelusha

@motylik2559 ty mas PMS alebo co si taka podrazdena? Preco sa vulgarne vyjadrujes, ked ja komunikujem slusne a vecne? Tu vobec nejde o moju spokojnost. Ale predsa cloveku je lepsie sa naucit nieco, co nevyzaduje extra odborne znalosti a ma to siroke vyuzitie.

@adelusha Nekomunikujem vulgarne, slovo chujovina je pre teba az tak strasne vulgarne? 🙆‍♀️😀 Nie ani pms nemam- toto zas mozem povazovat ja ako urazku od teba, ale potesim ta, niesom asi urazliva ako ty😉takze ako urazku to neberiem🙂 To co je pre teba jednoducha znalost niecoho a lahke naucenie sa niecoho, nemusi byt take lahke pre niekoho ineho. Inak vies o tom, ze aj ked sice malo, tak ludia pouzivaju este aj tlacitkove tel., kde ziadne appky nemas? Vies o tom,ze je aj kategoria ludi, ze ked aj nemaju tlacitkovy ale dajme tomu uz taky, kde mozno nejaku appku nainstalujes, ale maju ten tel povedzme aj 7-10rokov, lebo na ine ako volania a sms ho nevyuzili a staci im to? A vies o tom,ze su aj ludia, pre ktorych moze byt zlozite naucit sa a pouzivat navigacne appky (ako aj ine) a uprednostnuju este stake komunikaciu s ludmi a povazuju to za rychlejsiu odpoved nez s technologiou? Ano su rozni ludia, este stale je ich dost. A to co ty povazujes za skodu,ze to oni nevedia (lebo by im to podla teba zlahcilo zivot), oni mozu pokladat za skodu, ze uz vymiera kontakt medzi ludmi ako takymi...kedysi to tak fungovalo, ze sa ludia pytali aj na cestu...Vies, vela ludom je este stale jednoduchsie otazka - odpoved a mas to hned, nez by si trebars nasadili okuliare, tukali do toho nazvy odkial - kam a slepli nad moznostami v mape ake cesty im to ukaze...🙂 ja som na teba vobec neutocila, len sa treba pozerat so sirsim zaberom a nie len jednym technologickym...nie je vsetko ciernobiele len za to,ze su technicke vydobytky...su aj ine farby, ale tie zial ludia prestavaju vidiet..

anonym_4d419e
Včera o 15:18

Najlepšie je vyjsť bočným východom pri informáciách, vedľa pošty na hlavnú cestu, do ľavá a pri kruhaci do práva, a ste tam ,cca 10 minút, strans je fakt super , chodte

anonym_f26a88
Včera o 15:26
@adelusha

@adelusha v tomto pripade ide zena v starsom veku, mozno s vnucatami na kupalisko. Miesto toho mudrovania nech sa paci, edukuj seniorov v tvojom okoli a uc ich pouzivat aplikacie a google mapy. Urobis uzitocnu vec miesto komentovania nevedomosti starsich ludi na socialnych sietach.
Ja sa mojho otca snazim pouzivat v mobile vselico, ale uz mu to tak nejde, to vies, vek....

64jarka64
autor
Včera o 15:41
@katkaseiner

Som od NZ, nie je to prilis daleko, v pohode sa to da pomedzi domy... ale len tipujem to na 15 minut rychlejsej chodze.
V podstate vyjdes z vlakovej stanice a tahas sa dolava. Su tam 3 mosty cez cestu a ty pod nimi prechadzas. Hned za poslednym mostom by som isla nie uz popri ceste ani neodbacat doprava, ale takou strednou cestou a potom medzi domami uz k tej Dvorskej ceste (myslim tak sa vola). Gooogle maps ti pomozu.

@katkaseiner ďakujem

64jarka64
autor
Včera o 15:42
@anonym_f26a88

@adelusha v tomto pripade ide zena v starsom veku, mozno s vnucatami na kupalisko. Miesto toho mudrovania nech sa paci, edukuj seniorov v tvojom okoli a uc ich pouzivat aplikacie a google mapy. Urobis uzitocnu vec miesto komentovania nevedomosti starsich ludi na socialnych sietach.
Ja sa mojho otca snazim pouzivat v mobile vselico, ale uz mu to tak nejde, to vies, vek....

@anonym_f26a88 ano chceme ist s vnucatkami,ďakujem😉

64jarka64
autor
Včera o 15:43
@anonym_4d419e

Najlepšie je vyjsť bočným východom pri informáciách, vedľa pošty na hlavnú cestu, do ľavá a pri kruhaci do práva, a ste tam ,cca 10 minút, strans je fakt super , chodte

@anonym_4d419e ďakujem😉

64jarka64
autor
Včera o 15:43
@anonym_82fe21

@64jarka64 chodí počas sezóny Štrandbus, má viacej zastávok.. chodí aj naspäť..Kukni na Google odchody, podľa toho kedy prídeš vlakom..

@anonym_82fe21 ďakujem😉

64jarka64
autor
Včera o 15:44
@doriiis

Zober si taxík za pár €.

@doriiis ďakujem😉

64jarka64
autor
Včera o 15:45
@motylik2559

@motylik2559 ďakujem

anonym_f26a88
Včera o 15:58
@64jarka64

@anonym_f26a88 ano chceme ist s vnucatkami,ďakujem😉

@64jarka64 uzite si to a nehnevaj sa na tie, ktore si potrebovali rypnut. Aj ony raz mozno nebudu stihat s mladymi v pouzivani technologii.

64jarka64
autor
Včera o 16:10
@anonym_f26a88

@64jarka64 uzite si to a nehnevaj sa na tie, ktore si potrebovali rypnut. Aj ony raz mozno nebudu stihat s mladymi v pouzivani technologii.

@anonym_f26a88 ❤❤❤

adelusha
Včera o 18:13
@anonym_f26a88

@anonym_f26a88 neboj sa, ja to robim, pomaham aj kolegyniam v dochodkovom veku (ale aj mladsim, ktore potrebuju pomoc s IKT zariadeniami) a aj mojim rodicom - dochodcom. Stale trvam na svojom, ze radsej sa im povenujem dlhsie a naucim ich co potrebuju pravidelne pouzivat, aby neboli stale odkazani na to, ze to niekto urobi za nich. Ale oni aj maju zaujem sa to naucit

anos18
Včera o 20:15
@anonym_4d419e

@anonym_4d419e nemusia ísť na kruhač, ale hneď za mostami doprava po Kollárovej ulici stále rovno, to je podľa mňa trošku bližšie

anonym_f26a88
Včera o 20:52
@adelusha

@anonym_f26a88 neboj sa, ja to robim, pomaham aj kolegyniam v dochodkovom veku (ale aj mladsim, ktore potrebuju pomoc s IKT zariadeniami) a aj mojim rodicom - dochodcom. Stale trvam na svojom, ze radsej sa im povenujem dlhsie a naucim ich co potrebuju pravidelne pouzivat, aby neboli stale odkazani na to, ze to niekto urobi za nich. Ale oni aj maju zaujem sa to naucit

@adelusha tak to rob aj nadalej a trvaj si na com chces. Ja zas trvam na tom, ze sa ludia maju spravat k sebe slusne a s uctou, aj ked nesplnaju nase standardy co by mali a co nemali ovladat.

piskootka
Dnes o 10:47

Nie je to ďaleko. Ale ja som minulý rok išla s detmi a išiel odtiaľ bus zadarmo až na vlakovú. Tuším Štrandbus sa volal.

64jarka64
autor
Dnes o 11:27
@piskootka

Nie je to ďaleko. Ale ja som minulý rok išla s detmi a išiel odtiaľ bus zadarmo až na vlakovú. Tuším Štrandbus sa volal.

@piskootka ďakujem

adelusha
Dnes o 15:04
@anonym_f26a88

@adelusha tak to rob aj nadalej a trvaj si na com chces. Ja zas trvam na tom, ze sa ludia maju spravat k sebe slusne a s uctou, aj ked nesplnaju nase standardy co by mali a co nemali ovladat.

@anonym_f26a88 ja som sa vyjadrila neslusne, alebo neuctivo voci autorke ci voci tebe? Alebo tvrdim, ze ini ludia sa nemaju spravat s uctou? Napisala som vecny a kratky komentar uzivatelke motylik a ona mi odpovedala s pouzitim vulgarizmu. Potom si ty reagovala na moj komentar tvrdenim, ze nemam mudrovat a poucanim. Mam pocit, ze neuctivy je tu niekto iny

Strana
z2