Kedy Dr. Halmešová oznámi pohlavie bábätka?
Ahojte,tie čo chodíte k dr.Halmešovej kedy Vám oznámila pohlavie bábätka ? 🙂
Vtedy ked je to viditelne vtedy oznami pohlavie niekedy to je pred 12 tt nirkedy po niekedy sa nechcu vobec ukazat
Ahoj, mne minulý rok oznámila keď som bola cca v 20. týždni. 🙂 Pozerala aj mesiac predtým, ale malá nebola dobre otočená, čiže nevidela.
@anonym_autor ahoj no ona oznámi keď proste vidí či tam je pipík alebo pipinka no 😅 ak si nie je istá nebude ti nič hovoriť, mne malého oznámila v 13tt a malú prvú až po 20tt lebo si mala schovávala takže pohoda 👌🥲
Ďakujem 🙂 tak hádam sa ukáže čo najskôr🤭pri minulej kontrole malo babo nožičky pod sebou ,tento týždeň idem zas tak som už zvedavá 🙂
Ďakujem 🙂 tak hádam sa ukáže čo najskôr🤭pri minulej kontrole malo babo nožičky pod sebou ,tento týždeň idem zas tak som už zvedavá 🙂
@anonym_autor hehe aj ja idem ale.az.na budúci týždeň tak dúfam že bude všetko v poriadku 😃
@anonym_autor hehe aj ja idem ale.az.na budúci týždeň tak dúfam že bude všetko v poriadku 😃
Umňa dnes všetko ok a zistila už aj pohlavie na 99,9% chlapček😄
@tintinka009 držím palce 😊
Umňa dnes všetko ok a zistila už aj pohlavie na 99,9% chlapček😄
@tintinka009 držím palce 😊
@anonym_autor heheh gratulujem a kedy máš termín ? Ja idem v Pondelok tak sa teším 😍👶😍
@anonym_autor heheh gratulujem a kedy máš termín ? Ja idem v Pondelok tak sa teším 😍👶😍
@tintinka009 27.10😁
@anonym_autor fuuuu až 😁👌 a to si v ktorom mesiaci ? 😁
@tintinka009 v 4.mesiaci 🙂

(akykolvek) Dr oznami pohlavie vtedy, ked ho vidiet 😃 🙂