icon

Koľko stoja súkromné jasle mesačne?

Včera o 19:45

Ahojte,chcela by som dať našu malú do jasiel kým budem v práci. Ako sa pohybujú cenovo mesačne tieto jasle ? A či sa dá aj napríklad iba tie dni ju tam dať keď budem v práci,ďakujem za každé info 🙂

anonym_fd6e7d
Včera o 20:48

Ja som davala syna na len 3 dni v tyzdni a platili sme 400 eur, za komplet mesiac bolo 700 plus strava, takze ano niektore jasle to umoznuju.

anonym_0f7f24
Včera o 20:53

U nas su aj hodinove jasle teda, zaplatis za kazdu hodinu co tam je ale aj pol denne, celodenne. Ceny si vies pozriet na internete tam je toho dost.

anonym_e05dab
Dnes o 01:11

@anonym_autor
Tak sa teda strčím a budem „zavádzať“ v diskusii. 😄 Práve včera sme riešili Kitu v Zürichu – od 6 mesiacov do 4 rokov sme za ňu zaplatili 105-tisíc CHF, čiže prakticky 107-tisíc €. A od dneška je škôlka štátna a dopoludnia zadarmo. No obed a družina popoludní už len za 1 500 CHF mesačne. Takže vlastne úplná rozprávka o škôlke zadarmo. 😂
A aby toho nebolo málo, kúsok od nás v Blave je anglická Fun University a tí si tiež vypýtajú cez 1 000 € mesačne. Ale hlavne, že niekto niekde napíše, že škôlka je „zadarmo“. 😄