icon

Má niekto doma kočík Joie Versatrax?

dorotka363
7. apr 2022

Ahojte, začíname sa pozerať po kočíkoch a tento sa zapáčil manželovi, nemáte ho niektorá reálne doma? Hlboká časť + športová? Chcela by som ho vidieť na vlastné oči, ale zatiaľ nám v predajniach vraveli len toľko, že sa dá objednať, ale potom ho musíme vziať, čo sa mi nepáči. Najprv by som si ho rada vyskúšala a nie len vybrala podľa fotiek. Ďakujem

danieladugard
•
7. apr 2022

@dorotka363 versatrax je super, ale, kolesa sa mi nepacia - tento kocik je rovnaky, ale lepsi v prevedeni mytrax - kolesa do terenu. Do sportovej casti sa sa este stale zmesti dcera a ma tri a pol roka teraz ( na poobedne spanky)

sardinka32
•
7. apr 2022

Ja som ho kupila na blind a nelutujem.

dorotka363
autor
•
7. apr 2022

@sardinka32 vážne? super... prosím ťa, akú má hlbokú vaničku? náš malý sa narodí v lete a potrebujeme tam v zime voziť cca polročné bábätko vo fusaku a niektoré kočíky majú strašne malinké a úzke vaničky... tento je ako na tom?

sardinka32
•
7. apr 2022

ja som mala letné bábo, ked zacal sediet, uz som ho do hlbokého kocíka nedávala, zacala som pouzívat sportovú časť...vanicka vnútri ma 77 cm

lubmapa
•
8. apr 2022

@dorotka363 ja by som skôr išla pozrieť priamo na predajňu. Už niekoľko krát som kúpila kočík len tak cez inzerát, že veď má ten kočík dobré recenzie a absolútne mi nesadol. Fotka robí veľa, v skutočnosti je ten kočík úplne iný.

dorotka363
autor
•
8. apr 2022

@lubmapa veď ja viem, ale nikde na predajni ho nemajú...