icon

Najlepšie reštaurácie v okolí Nových Zámkov

kristi1122
3. mar 2026

Ahojte baby, chceli by sme tento víkend pozvať rodinu na obed. Poznáte v okolí NZ (kľudne aj Komárno, Štúrovo, atď.) nejakú dobrú reštauráciu? Ideálne keby sme nemuseli platiť obličkou a úplne ideálne, keby mali aj víkendové menu. V NZ poznáme Ajax, ale tam chodíme pomerne často a chcelo by to zmenu 🙂. Ďakujem krásne vopred za tipy!

petamich
3. mar 2026

Boli sme v nedelu v Zamkoch v Trattorii La Stella a teda prijemne prekvapena som bola 🙂 obsluha super, jedlo bolo vyborne. Vikendove menu nemaju, cena jedla bola trosku vyssia by som povedala. A maju aj mensi detsky kutik, resp. par hraciek a to uz bola ceresnicka, ze dieta sa nam zahralo a v klude sme sa najedli.

luna11
3. mar 2026

Acko Surany

anonym_913a8f
Dnes o 05:12

V NZ veľa toho nemáš ešte trasiola má v ponuke wolt " schnitzel bistro " majú tam box s morskými vecami a medzi nimi aj hake takže to bolo dobré aj sa oplatilo ...dobre varia v M bistro .. mr.lin ... A to je všetko

anonym_e7869a
Dnes o 05:41

LuMa Podhájska

stvura
Dnes o 13:04

@kristi1122 kludne zbehnite i do Palarikova do restiky co ma Wellnes. Jedlo je skvele, mozes si objednat i bowling a pri dobrom pocasi sa deti mozu vynadivat na konikov (plus pohrat s mackami co "patria k restike"), ist do parku (tam je i detske ihrisko), pripadne ak budete dlho i omocit v bazene