icon

Pediater v Šuranoch: Skúsenosti so slobodou pri očkovaní

cathyren
Dnes o 08:11
cathyren
autor
Dnes o 08:13

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s pediatrami v Šuranoch ako reagujú na odmietnutie očkovania?

anonym_ccd977
Dnes o 08:19
@cathyren

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s pediatrami v Šuranoch ako reagujú na odmietnutie očkovania?

@cathyren nepodpises suhlas = neockuje sa. Je jedno aky doktor, ja som jemne vysvetlila ze nie, nazor som si vypocula aj argumenty. Ano pani doktorka, chapem cez to vsetko nebudeme teraz ockovat.

cathyren
autor
Dnes o 08:23
@anonym_ccd977

@cathyren nepodpises suhlas = neockuje sa. Je jedno aky doktor, ja som jemne vysvetlila ze nie, nazor som si vypocula aj argumenty. Ano pani doktorka, chapem cez to vsetko nebudeme teraz ockovat.

@anonym_ccd977 to všetko chápem len nechcem aby bol náš vzťah (pacient doktor)narušený a nájsť takého pediatra, ktorý bude rozhodnutie akceptovať bez zbytočného caviku...

anonym_7c8dfd
Dnes o 08:40

chúďa dieťa, mať takú matku

anonym_ef4c49
Dnes o 09:23
@cathyren

@anonym_ccd977 to všetko chápem len nechcem aby bol náš vzťah (pacient doktor)narušený a nájsť takého pediatra, ktorý bude rozhodnutie akceptovať bez zbytočného caviku...

@cathyren
neockujte slahnute kravy

anonym_fe91ed
Dnes o 09:30

Mali by zatvarat 10 rokov na tvrdo premotivovane matky do basy za zanedbanie starostlivosti, ak im dieta zomrie na chorobu, ktora je bezne ockovana. To dietatko, ktore zomrie, nemoze za svoju sprostu mater.

anonym_a8ec30
Dnes o 09:37

@cathyren lekári už všeličo videli, zažili (a štatisticky vyhodnocujú, ako to je) a preto ich postoj je taký, aký je. Podumaj nad tým, keby si ty bola lekárom s tými skúsenosťami aké má a rodič by bez podloženej kvalifikovanej indikácie (ak ich dieťa nemá) kritické očkovania odmietal. Viem, ťažko sa vžiť do opačného názoru...

anonym_fe91ed
Dnes o 09:38

Matky dnes boli v detstve normalne povinne ockovane, su chranene a nic sa im po ockovani nestalo. Ale ony chcu rozhodovat o zivote svojich deti bez nich, lebo si precitali nejaku ko.o.inu na fejsbuku.

anonym_2da111
Dnes o 09:52

@cathyren maj rozum, a zaockuj

anonym_30d3e9
Dnes o 10:15

ale stalo sa, poznam pani s epilepsiou po ockovani na covid, ona sama o tom nevravi moc, ale prave po ockovani na covid sa jej to spustilo a aj lavina vysetreni a doktorov, ktori su chu...ji a neriesili jej stav

anonym_30d3e9
Dnes o 10:17

takze ak sa nedajboze nieco stane, vsetci sa na vas vyse ...ru a budete si vsetko platit (vysetrenia, terapie) , lebo ockovanie za nic nemoe

anonym_8f14fe
Dnes o 10:22
@anonym_30d3e9

takze ak sa nedajboze nieco stane, vsetci sa na vas vyse ...ru a budete si vsetko platit (vysetrenia, terapie) , lebo ockovanie za nic nemoe

@anonym_30d3e9
Jasne ze neockuj lebo upratovacka na FB o to citala

anonym_2cdb62
Dnes o 10:44

Som zo Šurian, naša pediatrička už len kvôli odloženému očkovaniu potrebovala, aby som prišla podpísať papier. Ale teda ja očkujem aj nepovinné, pani doktorka je absolútne úžasná. Odložené sme mali MMR, lebo najprv ATB, potom išli zuby a mala z toho teploty a celé to trvalo asi 3 mesiace. Úprimne poviem, už vtedy som cítila, že pani doktorke sa nepáči, že to kvôli zubom odkladám. Ostatné doktorky neviem ako sú s týmito vecami.

muzula
Dnes o 11:11
@anonym_30d3e9

ale stalo sa, poznam pani s epilepsiou po ockovani na covid, ona sama o tom nevravi moc, ale prave po ockovani na covid sa jej to spustilo a aj lavina vysetreni a doktorov, ktori su chu...ji a neriesili jej stav

@anonym_30d3e9 kauzalita vs korelácia. Dve rozdielne veci.

mauduska
Dnes o 12:51

My tiež doma zvažujeme či očkovovať a ak áno, tak čo.. sú určitel choroby, ktoré sú dnes pri čistej vode a liekoch už na smiech, aby sa očkovali. Ďalej sú choroby, ktoré malé dieťa ani nemá ako dostať, a očkuje sa na ne.. alebo ústna vakcína na rotavírus, z ktorej môj syn polovicu vypľul, takže ťažko povedať, či to vôbec fungovalo, ale lekárka sa potľapkala po pleci spokojná, že zaočkovali.. tiež nad tým dlhšiu dobu premýšľam, čítam veľké množstvo článkov, ktoré hľadám cez google scholar. Našťastie nás najbližšie očkovanie čaká až v roku 2027, tak mám wšte čas

anonym_df8f4d
Dnes o 16:38
@anonym_7c8dfd

chúďa dieťa, mať takú matku

@anonym_7c8dfd Chudata su akurat tak deti rodicov, ktori do nich nechaju napichat toxicke latky, ktore skor ci neskor viac ci menej ovplyvnia ich zdravie.

anonym_7c8dfd
Dnes o 16:44
@anonym_df8f4d

@anonym_7c8dfd Chudata su akurat tak deti rodicov, ktori do nich nechaju napichat toxicke latky, ktore skor ci neskor viac ci menej ovplyvnia ich zdravie.

@anonym_df8f4d ja mám všetky očkovania dokonca aj 3x proti covidu, bu-bu-bu, ty "toxická látka". Zas nejaká s vysokou skolou života, ktorá vie viac než vedci 🙃

anonym_df8f4d
Dnes o 16:45
@anonym_fe91ed

Mali by zatvarat 10 rokov na tvrdo premotivovane matky do basy za zanedbanie starostlivosti, ak im dieta zomrie na chorobu, ktora je bezne ockovana. To dietatko, ktore zomrie, nemoze za svoju sprostu mater.

@anonym_fe91ed Neockovane det nezomieraju na choroby, proti akoze ktorym sa ockuje (o ucinnosti ockovania skoda hovorit). Zato zomieraju ockovane deti vdaka tomu "ockovaniu" a/alebo maju rozne trvale nasledky, od menej vaznych az po absolutne najhorsie. U nas v obci zomrel 6 rocny chlapec na rakovinu mozgu, spustilo sa to po ockovani, aj lekarka nakoniec pripustila, ze je to nasledok ockovania a matka zastankyna ockovania nakoniec tento suvis takisto priznala.

anonym_df8f4d
Dnes o 16:47
@anonym_7c8dfd

@anonym_df8f4d ja mám všetky očkovania dokonca aj 3x proti covidu, bu-bu-bu, ty "toxická látka". Zas nejaká s vysokou skolou života, ktorá vie viac než vedci 🙃

@anonym_7c8dfd Iba 3?? No mas co dohanat 😂