Precvičovanie taliančiny s rodenými Talianmi pri Nových Zámkoch
ahojte, chcel by si niekto precvicit komunikaciu v taliancine?? s rodenymi talianmi.
okolie Nove Zamky . viac info nechaj spravu
Prečo viac info v správe? Veď daj link na nich. Ak ponúkajú lekcie konverzácie, tak sú to určite lektori a majú niekde o sebe profil (web, FB, IG). Alebo to nie sú lektori a ponúkajú konverzáciu zadarmo? Lebo vieš že ponuka platených služieb je na MK zakázaná mimo bazáru. Ale tak počítam, že sú to lektori či učitelia, ak toto ponúkajú, čiže budú komunikovať v čistej taliančine, bez akéhokoľvek náznaku niektorého z mnohých dialektov a upozornia na prípadné chyby.
@melanta melanta - vzdy si vazim tvoj nazor.
okej takze viac info - ide o firemnu veceru, v priatelskej atmosfere, ja po taliansky neviem, oni nevedia anglicky, a bolo by veselsie pre nich aj pre mna, ak nemusime pouzivat stale prekladac. je to posledny rozluckovy vecer. starsi pani su z okolia Benatok.
pre mna napr. ak by som sa ucila tento jazyk, by to bolo velmi zaujimave.
@melanta melanta - vzdy si vazim tvoj nazor.
okej takze viac info - ide o firemnu veceru, v priatelskej atmosfere, ja po taliansky neviem, oni nevedia anglicky, a bolo by veselsie pre nich aj pre mna, ak nemusime pouzivat stale prekladac. je to posledny rozluckovy vecer. starsi pani su z okolia Benatok.
pre mna napr. ak by som sa ucila tento jazyk, by to bolo velmi zaujimave.
@anonym_autor v takomto prípade odporúčam - dať do skupiny Nové Zámky prípadne Levice, Komárno, Nitra. Napísať to takto, plus dať info, že večera je zaplatená. Skôr nájdeš niekoho. Pozri gymnázia a stredné školy, kde učia aj taliančinu a oslov niekoho odtiaľ. Ale je potrebné počítať, že ľudia nebudú mať o niečo takéto záujem.
Inak ja mám z taliančiny certifikát a nemyslím, že by ma niečo takéto oslovilo. Jedine žeby išlo o ľudí podnikajúcich či pracujúcich v niečom, čo by ma veľmi oslovilo, že by som mala záujem o tom diskutovať.
@anonym_autor Ja veľmi rada…Len škoda, že som odcestovaná…No nápad je skvelý👌🏽…
@anonym_autor Ja veľmi rada…Len škoda, že som odcestovaná…No nápad je skvelý👌🏽…
@nikoletta1712 vsak?? podla mna by to bolo mile. keby sa konecne maju s kym porozpravat, a este k tomu to najkrajsie co na SVK mame sme MY - Zeny 🙂
@nikoletta1712 vsak?? podla mna by to bolo mile. keby sa konecne maju s kym porozpravat, a este k tomu to najkrajsie co na SVK mame sme MY - Zeny 🙂
@anonym_autor Jednoznačne súhlasím s tebou☺️

Prečo viac info v správe? Veď daj link na nich. Ak ponúkajú lekcie konverzácie, tak sú to určite lektori a majú niekde o sebe profil (web, FB, IG). Alebo to nie sú lektori a ponúkajú konverzáciu zadarmo? Lebo vieš že ponuka platených služieb je na MK zakázaná mimo bazáru. Ale tak počítam, že sú to lektori či učitelia, ak toto ponúkajú, čiže budú komunikovať v čistej taliančine, bez akéhokoľvek náznaku niektorého z mnohých dialektov a upozornia na prípadné chyby.