Psychopat z Nových Zámkov
Ahojte, počuli ste o tomto prípade? Myslíte, že je to reálne?
https://www.rodinusinedam.sk/
Akože taký príbeh? Sedí to na každého druhého narcistu, takže asi je založený na skutočných udalostiach. 😀
Tiež to sledujem... Na fb dal tento muž printscreen sms co ten debil písal, sama hrubka... 🤦♀️Nechápem ako a čím mohol zaujať ženy. Podľa mňa je veľa takých psychosov, len na tohto niekto upozornil
@vanilkovazmrzka nie je to reklama. Sama mam (mensiu) skusenost s narcistickym clovekom. Vybehlo mi to ako reklama na youtube, najprv mi to prislo ako somarina ale po precitani celkom autenticke. Niekde som citala clanok kde sa nejaka zena vyjadrila, ze ten manzel je akoze ten psychopat lebo toto robi... ale ja si nemyslim, ze to mitne tak musi byt. Velmi som zvedava ako to dopadne.
Mne to teda velmi autenticke nepride. A ak to nahodou aj je pravdive tak neviem ci to ten pan zvlada konštruktívne. Ok ulavi si, ked to da zo seba von ale k nicomu to nevedie, skor by sa mal zamerat na seba a deti
@janewithane minimalne (ak je to pravda) dve zeny prestali dotycneho vyzivovat.
Opisy od toho partnera mi prídu zvláštne a byť s niekým 25 rokov a titulovať ju len ako moja priateľka...keby mu ju neodlákal tento prišiel by možno iný. Celé je to nejaké čudné a pán tiež nebude celkom v pohode
Začítala som sa do jeho FB stránky. Platiť si billboardy a roznášať letáky? Srandista ten podvedený pán.
@yvanielka áno, určite to nie je typická reakcia. Je zvláštne, že neboli zobratí. Ale nijak ju neočierňuje ani nehaní len je zdesený manipuláciou a hlavne, že tá žena narazila na chlapa, ktorý ide po peniazoch, nie po nej. Možno keby sa zaľúbila do dobrého chlapa tak by dotyčný sklopil uši a akceptoval to. Ale tiež neviem, čo konkrétne tým sleduje, komu chce otvárať oči? Možno je to prípad pre Kristínu Kővešovú ak je to nejaký okrádač a tyran..
trošku som si aj googlila a ten pôvodný partner má naozaj dobre vybudovanú spoločnosť, že verím tomu finančnému zabezpečeniu aj pracovnej vyťaženosti. Má aj pravdu v tom, že chlap keď miluje nepodmieňuje lásku tým, že ,,urob toto inak sme skončili,,.. Má pravdu v tom, že ten druhý chlap je katastrofa. Tá žena (zdánlivo, možno je všetko inak) má šťastie, že v prípade precitnutia sa má o koho oprieť aj keď je to celé chovanie zvláštne.
exmanželka môjho súčasného partnera má na krku podobné individuum..človek by sa čudoval, čo tá žena na vagabundovi vidí. aj preto ma to tak zaujalo lebo je to naozaj tragédia, čo sledujem
A tá firma začína na G. Ste šikovné, tiež to nájdete 😀
No hotovy zachranca, superhrdina.
@yvanielka mozno su oba trosku psychicky v neporiadku. Partner aj ten M.B. to sa nevylucuje
No tak nahrávať si vlastnú partnerku a robiť jej zo života peklo určite nie je ok 🫣 veď vidíš čo píše tá jeho žena
@yvanielka prosím ťa kde si to našla? na tej stránke ,,rodinu si nedám,,? Lebo tam komentáre nevidím, možno ich vymazali
Ak chceš napíš mi správu nechcem to dávať verejne, ešte si aj mňa nájde a budú o mne letáčiky 😀
Kto je ten M.B.? A aká firma?

Reklama?