Skúsenosti s pôrodom a šestonedelím
Ahojte,tie čo ste rodili v NZ ako to prosím vyzerá na 600 nedelí ? Nemáte niektorá foto ? + ako ste sa tam cítili ?
@anonym_autor foto asi nemam citila som sa dobre tolko personalu co tam obskakuje pomaha som nevidela na ziadnom oddeleni.ci okolo dietata alebo mna bolo fakt super postarane.postele boli fajn nove nastavitelnel,ale vysoke pre porodene mamicky,nocne kosele voalkedy poziciavali teraz uz nie trebalo svoje.sprchy stare so zavesom ale rodila som pred 3 rokmi.postielky super taku som vhcela domov,poziciavaju aj odsavacku elektricku.opytaj sa konkretne co ta zaujima.
@zuza.m lebo mi písala jedna kamoška ktorá tam rodila pred 4-5 rokmi a povedala,že nech nečakám,že tam budú namňa milé sestričky lebo nebudú a že odsávačku mi vôbec nedovolia používať budú ma nútiť kojiť normálne..pritom sa čudujem lebo som čítala,že si môže rodička priniesť odsávačku mlieka tak mi to nedáva zmysel..

@anonym_autor foto asi nemam citila som sa dobre tolko personalu co tam obskakuje pomaha som nevidela na ziadnom oddeleni.ci okolo dietata alebo mna bolo fakt super postarane.postele boli fajn nove nastavitelnel,ale vysoke pre porodene mamicky,nocne kosele voalkedy poziciavali teraz uz nie trebalo svoje.sprchy stare so zavesom ale rodila som pred 3 rokmi.postielky super taku som vhcela domov,poziciavaju aj odsavacku elektricku.opytaj sa konkretne co ta zaujima.