Skutočne dostanete nadštandardnú izbu v Nových Zámkoch?
Ahojte,tie ktoré ste rodili v Nových Zámkoch a zaplatili si nadštandardnú izbu aj ste ju reálne dostali? Lebo ako čítam tak sa ju nedá na 100% rezervovať nakoľko majú iba 1 či 2 ako som čítala..ako ste dopadli vy ? My by sme chceli byť s manželom sami na izbe ..
Nie neviem,ale práve preto sa normálne pýtam ako to chodí a či je tam naozaj taký obmedzený počet izieb..
Nie neviem,ale práve preto sa normálne pýtam ako to chodí a či je tam naozaj taký obmedzený počet izieb..
@anonym_autor ano, ked som rodila, bola len jedna (pred 13 a 10 rokmi). Či je teraz viac, netuším
Ja som z tohoto dovodu zvolila ine moznosti po konzultacii s gynekologickou,lebo to nevies zarezervovat. Kto pride prvy,ten to dostane. Ak je to pre vas dolezite, NZ nemocnica vam to nevie poskytnut.
Ja som z tohoto dovodu zvolila ine moznosti po konzultacii s gynekologickou,lebo to nevies zarezervovat. Kto pride prvy,ten to dostane. Ak je to pre vas dolezite, NZ nemocnica vam to nevie poskytnut.
@lillykay321 môžem sa spýtať kde ste teda rodili ? A ako ste bola spokojná 🙂
@lillykay321 môžem sa spýtať kde ste teda rodili ? A ako ste bola spokojná 🙂
@anonym_autor Ja som rodila v Boroch, spokojna som bola,mne hlavne islo o to aby sme mohli byt s manzelom a aby som mala 0 separaciu s babatkom 🙂 (a gatantovany epidural, ktory sme nakoniec nestihli :D, lebo v NZ to garantovane nie je)

To nie je hotel, izbu si nezarezervujes dopredu. Rodila som tam dva krat, izbu dostanes len ak je v tej chvili ako prides volna. Teda narok na nu ma iba ten, kto je prave tam.