icon

Bývalý partner mi nechce vrátiť peniaze

Dnes o 15:14

Ahojte, môj bývalý partner, s ktorým som žila 2 mesiace v jeho apartmáne, mi dlží peniaze. Počas nášho vzťahu som iba ja chodila do práce a platila som za vyše 99% všetkého ja, aj za neho aj za jeho psa. Okrem toho si odo mňa od prvých dní vzťahu pýtal peniaze na jeho účet aj v hotovosti ja blbá som mu poslala vyše 1000€. Odišla som od neho. On stále chce, nech sa vrátim k nemu a k jeho psovi, ale nechce mi vrátiť moje peniaze. Opakovane mi písal aj vravel, že mi vráti moje peniaze aj niekoľkonásobne viac a aj peniaze, ktoré som minula na každodenné živobytie. Odkedy som od neho odišla, obrátil to proti mne, že ja mám byť jemu vďačná a dlžná.

Strana
z2
anonym_fb16d7
Dnes o 15:18

@anonym_autor ďakujeme za oznam. Akú radu čakáš? Zmier sa že ich už neuvidíš.
Aj môj ex keď sme sa rozišli po 2,5r mi zostal dlžný, a nikdy tie prachy neuvidím. Prešlo už 25 rokov,

maranco
Dnes o 15:19

@anonym_autor ber to ako poplatok za školné do života, ak si sa poučila pomohlo ak nie tak zopakuješ ročník

martinmmartin
Dnes o 15:21

To mas dan za ruzove okuliare, to je normalne

anonym_db4fed
Dnes o 15:27

prosím, vráť sa k nemu, rada by som vedela kam až siaha ľudská hlúposť

enmery
Dnes o 15:29

Na peniaze zabudni, naňho zabudni a ber to ako platenú lekciu do budúcna. Koniec oznamu.

anonym_b986d7
Dnes o 15:31

@anonym_autor prepáč, ale to., že si všetko platila a ešte mu dala peniaze, bola len a len tvoja hlúposť. Máš parádnu lekciu do života, s peniazmi sa môžeš rozlúčiť

anonym_963054
Dnes o 15:36

Co ta viedlo k tejto dobrocinnosti?

letfenixa
Dnes o 15:40
@anonym_963054

Co ta viedlo k tejto dobrocinnosti?

@anonym_963054 asi láska.

0silvia0
Dnes o 15:41

@anonym_autor no ved bud mu vdacna aj dlzna ked chces. Teda ked on to hovori🤔

enmery
Dnes o 15:43
@0silvia0

@anonym_autor no ved bud mu vdacna aj dlzna ked chces. Teda ked on to hovori🤔

@0silvia0 Top koment 🤣

kavasmliekom
Dnes o 15:47
@maranco

@anonym_autor ber to ako poplatok za školné do života, ak si sa poučila pomohlo ak nie tak zopakuješ ročník

@maranco toto je najlepší komentár, aký som kedy na modrom koníku čítala 💪👏

anonym_af1b19
Dnes o 15:59

@anonym_autor "od prvých dní vzťahu si odo mňa pýtal peniaze na účet." 🤦 Aj tvrdé profesionálky by zbledli závisťou na takýmto šikovným chlapíkom. Prepáč, ale čo ťa k tomu viedlo, aby si cudziemu chlapovi od prvého dňa posielala peniaze na jeho účet??

enmery
Dnes o 16:05
@anonym_af1b19

@anonym_autor "od prvých dní vzťahu si odo mňa pýtal peniaze na účet." 🤦 Aj tvrdé profesionálky by zbledli závisťou na takýmto šikovným chlapíkom. Prepáč, ale čo ťa k tomu viedlo, aby si cudziemu chlapovi od prvého dňa posielala peniaze na jeho účet??

@anonym_af1b19 Lebo bol iný ako všetci predtým...

anonym_af1b19
Dnes o 16:06
@enmery

@enmery jedine tak nejak, lebo iné vysvetlenie to jednoducho nemá

autor
Dnes o 16:13
@anonym_af1b19

@anonym_af1b19 Je veľmi manipulativny.

spongebob1
Dnes o 16:17

Takto aa sprava vacsina zien a tu na MK je to pausalne schvalovane. Vyskusala si si poziciu muza.

enmery
Dnes o 16:19
@spongebob1

Takto aa sprava vacsina zien a tu na MK je to pausalne schvalovane. Vyskusala si si poziciu muza.

@spongebob1 Tebe muselo dobre zaebať....ako vo všetkých tvojich komentoch. Takže si bud muž porucha osobnosti klaster B alebo to isté, len u ženy.

Normálny človek toto nezadrie.

spongebob1
Dnes o 16:28
@enmery

@spongebob1 Tebe muselo dobre zaebať....ako vo všetkých tvojich komentoch. Takže si bud muž porucha osobnosti klaster B alebo to isté, len u ženy.

Normálny človek toto nezadrie.

@enmery Super za obohatenie slovenskeho jazyka o slovo klaster. Kontaktuj JÚĽŠ. Dama nepouziva nadavky, ty si asi z tych jednoduchsich. 🤣

anonym_b986d7
Dnes o 16:49
@anonym_af1b19

@anonym_af1b19 neverím, že toto nie je vymyslené, nikto nemôže byť tak sprostý

anonym_b986d7
Dnes o 16:50
@anonym_autor

@anonym_autor a ty si nesvojprávna? Od prvého dňa pýta odo mňa peniaze na účet, od druhého nie je môj priateľ, vyriešené. To si bola tak nesmierne zúfalá?

anonym_b986d7
Dnes o 16:52
@enmery

@enmery to verím, že bol iný, lebo ja som sa s mužom, ktorý od prvého dňa pýta peniaze na účet, ešte nestretla. Takého hľadať s baterkou😂

autor
Dnes o 16:53
@anonym_b986d7

@anonym_af1b19 neverím, že toto nie je vymyslené, nikto nemôže byť tak sprostý

@anonym_b986d7 ja áno

anonym_68ccab
Dnes o 16:54
@anonym_autor

@anonym_autor On je manipulátor a ty si škaredá, však? A bol jediný muž široko ďaleko, kto mal o teba aspoň nejaký, hoci minimálny, záujem, všakže? A ty si ho strašne chcela napriek všetkým výstražným majákom. Tak to teraz ber tak, že si mu zaplatila za sex, nesťažuj sa a neohováraj ho.

autor
Dnes o 16:54
@anonym_b986d7

@anonym_autor a ty si nesvojprávna? Od prvého dňa pýta odo mňa peniaze na účet, od druhého nie je môj priateľ, vyriešené. To si bola tak nesmierne zúfalá?

@anonym_b986d7 nie, len zvyknutá odmalička davat a pomahat aj na svoj úkor a na ukor svojho zdravia

autor
Dnes o 16:55
@anonym_68ccab

@anonym_autor On je manipulátor a ty si škaredá, však? A bol jediný muž široko ďaleko, kto mal o teba aspoň nejaký, hoci minimálny, záujem, všakže? A ty si ho strašne chcela napriek všetkým výstražným majákom. Tak to teraz ber tak, že si mu zaplatila za sex, nesťažuj sa a neohováraj ho.

@anonym_68ccab nie. Nemala som sem pisat.

autor
Dnes o 16:58
@anonym_68ccab

@anonym_68ccab to s vyzorom nema nic spoločne. Su ludia dobre vyzerajúci a traumatizovani ci rodicmi ci niekym inym natoľko. Tak ako su zeny, ktoré si vsetko o sebe vazia a su pysne a nemaju byt na co.

autor
Dnes o 17:03
@anonym_68ccab

@anonym_68ccab je skvele, ze každá z vas tu ma vysoke sebastatie a sebavedomie a hranice. A ze žiadnu z vas nikto ani neviete ako nevtiahol do vztahu ihned po stretnutí a vas nevyuzival.

zuzanita1609
Dnes o 17:06
@anonym_autor

@anonym_68ccab je skvele, ze každá z vas tu ma vysoke sebastatie a sebavedomie a hranice. A ze žiadnu z vas nikto ani neviete ako nevtiahol do vztahu ihned po stretnutí a vas nevyuzival.

@anonym_autor Si ešte mladá baba,že? A bol to tvoj prvý, že? Ber to ako ponaučenie a nechápem, akú radu si chcela dostať? No peniaze už neuvidíš, zmier sa s tým a nabudúce si dávaj bacha.

enmery
@anonym_b986d7

@enmery to verím, že bol iný, lebo ja som sa s mužom, ktorý od prvého dňa pýta peniaze na účet, ešte nestretla. Takého hľadať s baterkou😂

@anonym_b986d7 Ja to verím. Odkedy som na MK a aké témy som tu čítala, varovné signály sú furt a ženy idú ďalej...

anonym_b986d7
@anonym_autor

@anonym_68ccab nie. Nemala som sem pisat.

@anonym_autor nie, naopak, mala si sem písať, lebo s tvojím zmýšľaním urobíš nabudúce niečo podobné, To, že si peniaze nevráti, ťa nenapadlo? Na čo si asi mužovi, ktorý od prvého dňa od teba pýta peniaze, ťa tiež nenapadlo? No použil ťa ako bankomat, Žiaľ, ale aspoň vieš, čo už nikdy neurobíš, teda dúfam. Nie, vôbec som ako mladá žaba nemala vysoké sebavedomie a bola som vychovávaná k tomu, aby som iným pomáhala. Len mi bolo vždy jasné, že muž, ktorý nemá peniaze, ktorý nepracuje, nemá čo robiť v mojom živote.
Ak si mu posielala peniaze na účet, tak máš výpis z účtu. Pošli mu SMS, v korej sa ho spýtaš, kedy ti vráti tých 1000 eur, ktoré si od teba požičal. Ak ti odpíše, čokoľvek, čo by sa dalo brať, ako že uznal, že ti je dlžný, tak s tým choď na políciu. Fešimu pošli SMS, že má lehotu do konca týždňa, ináč podávaš trestné oznámenie. Ale je to na dlho a s neistým výsledkom

Strana
z2